Hannele Lauri pääroolissa Johanna Vuoksenmaan uudessa elokuvassa

26.01.2020

Kuvahaun tulos haulle hannele lauri

70 on vain numero -elokuvan pääroolissa nähdään Hannele Lauri. Viime vuonna betoni-Jussilla palkittu Lauri näyttelee ensimmäistä kertaa kokoillan elokuvan ainoaa pääroolia.

70 on vain numero kertoo lämpimän komediallisella tavalla suositun naisartistin Seija Kuulan (Hannele Lauri) kasvutarinan. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite.

Hannele Lauri odottaa kuvauksia innolla:

- ”Aiemmat pääroolini olen jakanut osana ryhmää. Tämä on ensimmäinen pitkä elokuva, jossa näyttelen yksin pääroolia. On jännittävää ja upeaa päästä tekemään moniulotteista roolia, joita on naisille ja varsinkin meille teräsleideille niin harvoin tarjolla. Olen kiitollinen Johanna Vuoksenmaalle hänen valinnastaan ja luottamuksestaan, että pystyn täyttämään roolin vaatimukset. Ei muuta kuin täysillä eteenpäin!”

Elokuvan käsikirjoittaa ja ohjaa Johanna Vuoksenmaa ja se on hänen ihmissuhdetrilogiansa päätösosa. Aiemmat elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto ja Viikossa aikuiseksi ovat saaneet yhteensä yli 500.000 katsojaa elokuvateattereissa.

Elokuva kuvataan Tampereella kuluvan vuoden maaliskuussa ja kesällä. 

- "Olen aivan tolkuttoman innoissani siitä, että vihdoinkin pääsen tekemään komediatrilogiani viimeisen osan ja vieläpä Hannele Laurin kanssa. Teemat ovat isoja, tähdet ovat isoja ja tässä leffassa avataan tunnehanat niin naurun kuin toivottavasti myös itkunkin puolelta täysille!, kertoo Johanna Vuoksenmaa.

Elokuva on paitsi fiktiivinen tarina, myös kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Kuvahaun tulos haulle Dionysos Films Oy,

Elokuvan tuottaa Dionysos Films Oy, joka on tuottanut myös aiemmat Johanna Vuoksenmaan elokuvat ja mm. elokuvat Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! ja Aurora sekä tv-sarjat Ex-onnelliset ja Karppi.

Dionysos Filmsin omistajapohjaa laajennettiin vuodenvaihteessa ja alkuperäisten osakkaiden Riina Hyytiän ja Johanna Vuoksenmaan lisäksi osakkaiksi ovat tulleet tuottajat Nina Laurio ja Leena Mäenpää-Bentley.

Elokuvassa ovat mukana Suomen elokuvasäätiö, Yleisradio, Tampereen kaupunki ja Film Tampere. Elokuvan levittää Nordisk Film.

03.08.2020Olympiastadionin uudistus valmis
03.08.2020Huippusuositun Marie Kondon uusi odotettu KonMari-kirja auttaa järjestämään työelämän
03.08.2020Eat Pray Love -menestyskirjailijan iloa hehkuva uutuusromaani syntyi suuren surun keskellä
03.08.2020RATA-kirjoituskilpailu
03.08.2020Olympiastadionin avajaisten jälkeen stadionilla vietetään avointen ovien päiviä
03.08.2020Amos Rexin Lasipalatsinaukiolle kahdeksastakymmenestä kasvitornista koostuva puutarhainstallaatio
31.07.2020Isäni Marianne - ELOKUVA-ARVOSTELU
31.07.2020Rattiraivo - ELOKUVA-ARVOSTELU
29.07.2020Aika jonka sain oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
27.07.2020Antti J. Jokisen HELENE on valittu ehdolle Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin kilpasarjassa

Siirry arkistoon »