Saara Aallolta uusi biisi - mukana yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneistä

13.09.2020

4star.jpg

Saara Aallon perjantaina 11. syyskuuta julkaistulla When The Sun Goes Down -biisillä feattaa yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneistä.

Alkuvuodesta 2020 No Fear -brändinsä podcasteihin ja laulukouluun laajentanut Saara Aalto rikkoo rajoja elokuun lopussa julkaistavalla When The Sun Goes Down -biisillään yhdistämällä pop-ja drag queen-maailmat.  Mm. David Guettalle ja One Directionille työskennelleen Red Triangle –tuottajatiimin kanssa tehdyllä biisillä feattaa Englannin tämän hetken suosituin drag queen Baga Chipz, jolla on mm. Instagramissa lähes 400 000 seuraajaa.

Kaksikon dance-anthem julkaistaan Saara Aallon omalla No Fear Music -levymerkillä. Kappaleen näyttävä musiikkivideo ilmestyy syyskuussa ja In Bed with Saara & Baga -niminen kiertue on suunnitteilla vuodelle 2021. 

- ”Drag queenit ovat olleet ”asusteina” monien maailmantähtien videoilla viime aikoina, mutta minusta nyt oli aika antaa heille myös ääni popmusiikin parissa. Vuonna 2020 on aika jättää ennakkoluulot taakse ja näyttää maailmalle, että kaikki voivat olla rohkeasti sitä, mitä ovat. Olen tosi ylpeä ja iloinen, että mun oma levymerkki No Fear Music voi olla mukana tuomassa uusia rohkeita juttuja tähän maailmaan. Oma levymerkki tuntui tässä vaiheessa luonnolliselta jatkumolta mun uralla. Olen aina tehnyt asioita yrittäjähenkisesti, halunnut ottaa riskejä ja seurata oman sydämeni ääntä, ja nyt oli aika ottaa taas yksi steppi eteenpäin.”

Saara Aalto on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Saaran kappale Dance Like Nobody’s Watching oli viime kesänä Pride in London-tapahtuman virallinen tunnusbiisi ja Monsters on rohkaissut nuoria ympäri Eurooppaa olemaanjuuri sitä, mitä he ovat.

Saara Aallolta julkaistiin uutta musiikkia viimeksi loppuvuodesta 2019, kun Suomen markkinoille suunnattu Fairytale - Joulun taikaa ja kansainvälisille markkinoille tähdätty Fairytale-EP ilmestyivät.

Baba Chipz on Britannian tämän hetken isoin ja kuumin drag queen, joka oli juuri maailmankuulun TV-ohjelman ”RuPaul’s Drag Race UK”:n finalisti. Baga on myös The Frock Destroyers -bändin jäsen. Yhtyeen Break Up (Bye Bye) - viraalihitti oli vuoden alussa UK Top 10 listan kärjessä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun drag queen -yhtye on päässyt Englannin Top 40 –listalle.

Baga Chipz on tunnettu myös mm. osallistumisestaan Celebrity Masterchef -ohjelmaan sekä Good Morning Britain  -TV-ohjelman ja KISS FM Breakfast-radioshow’n juontamisesta. Baga on myös juuri tehnyt mainoskampanjan Calvin Kleinin kanssa.

 When The Sun Goes Down -kappaleen voit kuunnella täältä

20.10.2020Tampereen Teatterin lokakuu on ensi-iltojen ja tähtien loistetta
20.10.2020Tampereen Työväen Teatteri lomauttaa koko henkilökuntansa
20.10.2020Sateenkaarevien elokuvien festivaali Vinokino käynnistyy Turussa
19.10.2020Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä - TEATTERIARVOSTELU
19.10.2020Peter Pan menee pieleen - TEATTERIARVOSTELU
19.10.2020Häpeä! - nolo komedia - TEATTERIARVOSTELU
06.10.2020Muistatko sotkun munkit tai sotaharjoitusten paukkeen? Kerro varuskuntamuistosi SKS:lle!
06.10.2020Uusi ohjeistus helpottamaan intiimikohtausten tekemistä kameratyöskentelyssä
06.10.2020Palkitun Kaikki synnit -sarjan toinen kausi tulossa myös elokuvateattereihin 22. lokakuuta
06.10.2020Muinaisen Egyptin salaisuudet avautuvat uutuuskirjassa - Amos Rexin kanssa yhteistyössä julkaistava teos ilmestyy 8. lokakuuta

Siirry arkistoon »