Sam Smithin sydäntä särkevä kolmas levy nyt julkaistu

19.11.2020

Sam Smith - Official Store

5star_2.jpg

Brittitähti Sam Smith on julkaissut odotetun kolmannen albuminsa Love Goes. Kivuliaasta erosta kertova levy käsittelee myös laajempia teemoja itsensä rakastamisesta, vapautumisesta sekä impulsseista käyttäytyä huonosti.

Se sisältää lukuisia huipputekijöitä, kuten Steve Mac, Labrinth, Jimmy Napes, Stargate, Guy Lawrence ja Shellback. Artisti juhlisti levynsä julkaisua esiintymällä ikonisella Abbey Road Studiolla. Livestriimatulla keikalla kuultiin brittitähden rakastetuimpia hittejä sekä uuden levyn kappaleita ensimmäistä kertaa.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, istuu, kengät, sisätila ja ulkoilma, tekstissä sanotaan Abbey Road Studios wwSmithin kolmannen studioalbumin oli määrä olla toukokuussa julkaistava To Die For. Maailmaa muuttaneen koronavirustilanteen vuoksi artisti kuitenkin päätti muuttaa suunnitelmiaan.

Smith ei kokenut levyn nimen ja kappalelistan puhuttelevan fanejaan tässä hetkessä, minkä myötä hän päätyi muuttamaan albumin sisältöä ja nimeä.

Levyltä julkaistiin etukäteen kappale My Oasis ft. Burna Boy sekä single Diamonds, joka on noussut isojen suomalaisradioiden soittoon ja komeilee tällä hetkellä radiolistan sijalla 35. Bonuspuolelta löytyy myös isot hitit Dancing With A Stranger, How Do You Sleep? sekä Calvin Harrisin kanssa tehty Promises.

Sam Smith kertoo albumista: 

- ”Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet elämäni kokeilevimmat sekä henkilökohtaisen elämän että musiikin suhteen. Joka kerta, kun menin studioon, lupasin tavoittelevani tähtiä ja päästää irti rajoitteistani. Lopputulos on todella terapeuttinen, taianomainen ja hauska. Pyydän teitä kuuntelemaan näitä lauluja avoimella sydämellä – kuin jokainen kappale olisi erilainen puutarhan kukka.”

Vivahteikkaan ja vahvan lauluäänen omaava Sam Smith julkaisi debyyttialbuminsa In The Lonely Hour vuonna 2014. Albumi piti sisällään maailmanlaajuiset hitit Money On My Mind ja Stay With Me, ja toi Smithille mukanaan muun muassa neljä Grammy-palkintoa ja kolme Brit Award -palkintoa.

Sam Smithin kakkosalbumi The Thrill Of It All on myynyt Suomessa kultaa ja debytoi Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärjessä. Myös Oscar- ja Golden Globe -palkinnot pokanneen artistin musiikkia on striimattu globaalisti yli 30 miljardia kertaa.

Sam Smith kertoi viime vuoden keväänä julkisuudessa olevansa sukupuoli-identiteetiltään muunsukupuolinen. Se tarkoittaa, ettei artisti identifioi itseään mieheksi tai naiseksi. Englannin kielessä hänestä käytetään sukupuolineutraaleja pronomineja they / them / their.

Love Goes - Wikipedia

Love Goes -kappalelista:


1. Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (feat. Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
7. For The Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (feat. Labrinth)
11. Kids Again

Bonuskappaleet:


1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
2. How Do You Sleep?
3. To Die For
4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
5. Fire On Fire
6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

15.04.2021Mitä Suomi lukee - Maaliskuun 2021 myydyimmät kirjat
15.04.202150 vuotta Antti Tuurin esikoisteoksesta
15.04.2021Ruisrock perutaan jo toistamiseen
14.04.2021Suomen upein raspiääni Bablo julkaisee albumin syksyllä
14.04.2021C Moren Kämppikset-uutuussarjassa seniorit ja juniorit muuttavat saman katon alle
14.04.2021Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset
14.04.2021Katja Kettu Otavan kirjailijaksi
12.04.2021Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Mikael Agricola -palkinto Tero Valkoselle ja J. A. Hollon palkinto Jussi Palmusaarelle
12.04.2021Aikakauslehtiviikko tavoitti yli 100 000 lukijaa
12.04.2021Lordi julkaisee peräti seitsemän studioalbumia lokakuussa

Siirry arkistoon »