CupOfTherapy -kirjojen kustannusoikeudet myyty jo 12 maahan

03.12.2020

CupOfTherapyn tuotteet tekevät hyvää mielenterveydelle - ePressi

Ihmisten hyvinvointia ja mielenterveyttä edistävä CupOfTherapy jatkaa vahvistumistaan kansainvälisenä brändinä. Kansainväliseksi konseptiksi nopeasti kasvanut CupOfTherapy käsittelee työssäjaksamisen ja mielenterveyden asioita samaistuttavien eläinpiirrosten avulla.

Työelämän sekä vapaa-ajan tasapainoa tutkiva kirja Issho ni koeyou (Together we overcome) ilmestyy Japanissa 4.12.2020 Japanin suurimman kustantamon Shogakukanin kustantamana.

Suomessa Gummeruksen kustantama kirja on nimeltään Tunti tunnilta tuntien. Japani on jo 12. maa, jonne kustannussopimuksia on solmittu. Uusin kirja on konseptin toinen. 

CupOfTherapy – Tunti tunnilta tuntien – Suomalainen.com

 - ”On hyvin ainutlaatuista, että kirjojen käännösoikeudet on näin lyhyessä ajassa myyty niin moneen maahan,” sanoo Ferly Agencyn toimitusjohtaja Laura Nevanlinna

- ”Varsinkin kun kustantajat ovat olleet kiinnostuneita ottamaan molemmat kirjat ja innolla odottavat seuraavaa”.

Vallitsevan koronatilanteen keskellä kirjat ja kuvat osuvine viesteineen tarjoavat muistutusta mielen hyvinvoinnin huolehtimisen tärkeydestä. Tekijöiden Antti Ervastin sekä Matti Pikkujämsän näkökulmasta uusi kirja on erittäin ajankohtainen, koska moni kamppailee epävarmuuden, turvattomuuden, kuormituksen sekä etätöiden haasteiden äärellä.

Myös pari- ja perhesuhteet ovat erityisen kovalla koetuksella. 

- ”Kuvitukset ja viestit resonoivat eri kulttuureissa mikä kertoo, että olemme onnistuneet tavoittamaan oleellisen", Ervasti sanoo.

Brändin ideana on sosiaalisen median ja muiden kanavien välityksellä avata helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla mielen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

CupOfTherapy tarjoaa konkreettisen välineen tehdä hyvää ja vaikuttaa ihmisiin joka puolella maailmaa. 

Yhteistyötä CupOfTherapy tekee yritysten ja organisaatioiden, kuten MUJI:n, Samsungin, Mieli Ry:n sekä useiden lisenssikumppaneiden kanssa. Lisäksi yritys tukee ihmisiä ja yritysten henkilöstöä konkreettisella tasolla tarjoamalla hyvinvointia sekä työkykyä vahvistavia työpajoja.

CupOfTherapy -brändiä ovat rakentamassa palkitun ja kansainvälisesti tunnustetun kuvittajan Matti Pikkujämsän kanssa psykoterapeutit Antti Ervasti sekä Elina Rehmonen.

www.cupoftherapy.net

About us – CupOfTherapy

15.01.2021Tim - Aviciin elämäkerta julkaistaan Suomessa marraskuussa
14.01.2021Uuden Musiikin Kilpailun voitosta ja Suomen seuraavan euroviisuedustajan paikasta kisaa tänä vuonna seitsemän artistia
14.01.2021Tampereen Teatterin pitkäaikainen näyttelijä Ilpo Hakala on kuollut
14.01.2021Kirjailija Sinikka Nopola on kuollut
14.01.2021Helsingin Kaupunginteatteri aloittaa uuden yhteistyön Teatterikorkeakoulun kanssa
13.01.2021Avoin alusta yhdistää näyttelijät, mallit, avustajat ja kuvaajat - TV:n, elokuvien ja mainosten roolituspalvelu aloittaa
13.01.2021Aalto ja Tove Göteborgin elokuvajuhlien kilpasarjoissa
12.01.2021Seidi Haarla on yksi vuoden 2021 Shooting Stars -tähdistä
12.01.2021DNA TV:n vuokratuimpien elokuvien kirkkaimpaan kärkeen nousivat elokuvat Se mieletön remppa, Joker sekä Teräsleidit
12.01.2021Mikko Kuustosen elämäkerrallinen teos yhdistää musiikkialbumin ja äänikirjan

Siirry arkistoon »