Figaro ja Vesala julkaisivat herkän dueton "Kaks toisillemme hellää"

22.01.2021

Monipuolisena biisintekijänä tunnettu laulaja-lauluntekijä Figaro ja Suomen menestyksekkäimpiin artisteihin kuuluva Vesala julkaisivat perjantaina 22. tammikuuta herkän dueton Kaks toisillemme hellää.

Kuva © Warner Music Finland / Julius Konttinen

Kappaleen ovat tuottaneet Arto Ruotsala ja Heviteemu ja se on ensimmäinen single Figaron tulevalta debyyttialbumilta.

- Kaikessa yksinkertasuudessaan mulle biisi kertoo läheisyydenkaipuusta ja siitä, miten asioista tekee vahingossa turhaan vaikeita. Kirjoitin kappaleen kertsin kitaran kaa joskus mun yksiössä, tiesin jo sillon et nyt on kysees jotain spessua. Oli mahtavaa, et Vesala innostu ja hyppäs messiin – arvostan häntä suuresti tekijänä ja artistina. Kaikki tapahtu tosi luonnollisesti ja must se kuuluu biisissä”, kertoo Figaro.

Figaron musiikki teki Vesalaan välittömästi vaikutuksen.

- ”Kuulin Figaron musiikkia sattumalta ja tykkäsin heti niin paljon, että soitin Etenee Recordsin Perttu Mäkelälle että kuka tää on. Perttu sanoi että hän itse asiassa juuri teki levytyssopimuksen Figaron kanssa. Ei mennyt kauaakaan kun sain demon Ruotsalan Artolta ja Figarolta tällaisesta biisiaihiosta, että haluaisinko kokeilla sitä. Sanoin heti että joo mutta tästä pitää tehdä duetto. Kirjoitettiin biisi yhdessä loppuun Figaron ja Arton kanssa ja Heviteemu teki lopputuotannon. Ihan paras duettokumppani ja ihana biisi tuli!”, Vesala kommentoi.

Kappaleeseen on kuvattu elokuvamainen musiikkivideo, jonka on ohjannut Kristian Lindén ja kuvannut Max Smeds. Musiikkivideo luo vahvan kontrastin herkän kappaleen ja artistien esittämien hahmojen kautta. 

Musiikkivideon voit katsoa täältä

4star.jpg

Espoolaisen Figaron, 23, herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Musiikki onnistuu luomaan täysin omanlaisensa maailman, jossa teksti käsittelee tarinoita, joihin kuulija uppoaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Figaro tekee yhteistyötä muiden artistien kanssa.

Hän julkaisi debyytti EP:nsä Kaikki tai ei mitään joulukuussa 2020. EP esitteli kuulijoille Figaron erilaisia puolia biisinkirjoittajana ja kappaleilla oli mukana PyhimysMelo ja Etta.

03.03.2021Stadin slangin etymologinen sanakirja selvittää vanhojen slangisanojen alkuperän
03.03.2021Ilmanvaihdon pienentäminen puoleen estää koronaviruksen leviämistä konserttisalissa - Pariisin filharmonikot ottivat simulaatiotyökalut avuksi konserttisalien aukaisemiseksi uudelleen
03.03.2021Uutuuskirjassa pohditaan miten onnellinen vanhuus Suomessa tänä päivänä toteutuu
03.03.2021Meteorologi Kerttu Kotakorven esikoiskirja on viimeisimpään tietoon perustuva visio tulevaisuuden Suomesta ilmastonmuutoksen kourissa
03.03.2021Leffateatterin akustiikka voi vääristää elokuvan äänimaiseman
03.03.2021Aarteet maailmalta - Mesenaattien matkassa - näyttely Sinebrychoffin taidemuseossa
03.03.2021Ykkösrivin esseisti Silvia Hosseini kirjoittaa elämästä, kuolemasta ja matkoista niiden välillä
03.03.2021Kämp-hotellikonsernin omistaja, bisnesmoguli Petter Stordalen esittää 10 elämänohjetta parempaan arkeen uutuuskirjassaan Vihdoinkin maanantai!
03.03.2021Renny Harlinin elämäkerta julkaistaan syksyllä 2021
03.03.2021Molli ja hirveä herne-kirja auttaa saamaan taaperon ruokailutilanteet haltuun

Siirry arkistoon »