C Moren tilaajamäärät kasvoivat vuodessa yli 50 prosenttia - uusi yhteistuote Telian kanssa keräsi kolmessa kuukaudessa yli 50 000 tilaajaa

18.02.2021

Kuvahaun tulos: c more

Koronavuosi ei joidenkin tuoreiden tutkimusten mukaan yllättäen lisännyt suoratoistopalveluiden käyttöä Suomessa, päinvastoin. C More kuitenkin kasvatti tilaajamääriään samaan aikaan yli 50 prosenttia.

Yksi merkittävä syy kasvuun on yhteistyö Telian kanssa, joka aikoo jatkossa luotsata C Moren kotimaisten suoratoistopalveluiden ykköseksi siirtämällä C Moren liiketoimintavastuun MTV:ltä Telialle. Vastuu sisällöistä säilyy jatkossakin MTV:llä.

Telia osti runsas vuosi sitten MTV:n ja C Moren Suomessa osana isoa Bonnier Broadcastingin yrityskauppaa. Ensimmäinen yhteistuote, C More TV, tuotiin markkinoille viime lokakuussa. Se on tarjolla vain Telian liittymäasiakkaille ja tuo viihdeohjelmat kuluttajien puhelimiin ja älylaitteisiin alle viidellä eurolla kuussa.

- ”Tuotteen huima suosio on yllättänyt meidätkin. Yli 50 000 uutta tilaajaa kolmessa kuukaudessa osoittaa, että ihmiset ovat halukkaita yhdistämään liittymän ja laatusisällöt”, Telian kuluttajaliiketoiminnan johtaja Krista Korelin iloitsee.

C More kasvatti viime vuonna tilaajamääräänsä 53 prosenttia. Sen ohjelmia katsottiin vuoden aikana peräti 68 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

- ”C More on nimenomaan suomalaisille suunnattu suoratoistopalvelu. Nyt kun sen liiketoimintavastuu siirtyi helmikuun alussa Telialle, aiomme luotsata C Moren kotimaisten suoratoistopalveluiden kirkkaaksi ykköseksi. Tässä yhtälössä vahva yhteistyö MTV kanssa säilyy ja on edelleen avainasemassa. Sisältöjen hankinta ja tuotanto hoituu yhä MTV:n sisältöammattilaisten toimesta”, Korelin sanoo.

- ”Kolmen viime vuoden aikana C Moren nopeaa kasvua ovat siivittäneet lukuisat uudet alkuperäissarjat ja yrityskaupan jälkeen yhteistyö Telian kanssa. Sisällöllisesti C More tulee jatkossakin olemaan draaman koti, sillä palvelussa julkaistaan tänä vuonna joka kuukausi uusi kotimainen tuotanto. Lisäksi vahva urheilutarjonta tuo jääkiekon, futiksen ja formuloiden faneille lääkettä urheilunnälkään”, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen lupaa.

Kuvahaun tulos: c more family  watching


Telian tavoitteena on myydä yhteyksiä ja sisältöjä samassa paketissa asiakkaille. Sisältöjä ostaneiden liittymäasiakkaiden määrä on kasvanut lähes 120 prosenttia siitä, kun yhteistyö alkoi.

- ”Uskon vauhdikkaan kasvun jatkuvan ja näen, että sisältöjen ja yhteyksien liitto säteilee liiketoimintaamme laajemminkin,” Korelin arvioi ja viittaa viime viikolla lanseerattuun Telia Dot 5G -liittymään.

- ”Telia Dot 5G on maailmanluokan liittymä, jossa digitaalisuus, helppous, nopeus ja sisällöt muodostavat kauniin, sujuvan kokonaisuuden. Olen tyytyväinen, että olemme onnistuneet tuomaan asiakkaille 2020-luvun liittymän kaikkine herkkuineen ja samalla sähköistämään sisältöjen ja yhteyksien liitolla 5G-kilpailua”, Korelin intoilee.03.03.2021Stadin slangin etymologinen sanakirja selvittää vanhojen slangisanojen alkuperän
03.03.2021Ilmanvaihdon pienentäminen puoleen estää koronaviruksen leviämistä konserttisalissa - Pariisin filharmonikot ottivat simulaatiotyökalut avuksi konserttisalien aukaisemiseksi uudelleen
03.03.2021Uutuuskirjassa pohditaan miten onnellinen vanhuus Suomessa tänä päivänä toteutuu
03.03.2021Meteorologi Kerttu Kotakorven esikoiskirja on viimeisimpään tietoon perustuva visio tulevaisuuden Suomesta ilmastonmuutoksen kourissa
03.03.2021Leffateatterin akustiikka voi vääristää elokuvan äänimaiseman
03.03.2021Aarteet maailmalta - Mesenaattien matkassa - näyttely Sinebrychoffin taidemuseossa
03.03.2021Ykkösrivin esseisti Silvia Hosseini kirjoittaa elämästä, kuolemasta ja matkoista niiden välillä
03.03.2021Kämp-hotellikonsernin omistaja, bisnesmoguli Petter Stordalen esittää 10 elämänohjetta parempaan arkeen uutuuskirjassaan Vihdoinkin maanantai!
03.03.2021Renny Harlinin elämäkerta julkaistaan syksyllä 2021
03.03.2021Molli ja hirveä herne-kirja auttaa saamaan taaperon ruokailutilanteet haltuun

Siirry arkistoon »