Tampereen Työväen Teatteri keskeyttää kevään esitystoiminnan

23.02.2021

Riku Suokas perustaa poikabändin - Viihde Corner

Tampereen Työväen Teatterin esitystoiminta keskeytetään kevään ajaksi. Teatteri pitää epätodennäköisenä, että esitystoimintaan vaikuttavat kokoontumisrajoitukset tai turvavälit lähiaikoina muuttuisivat.

Mikäli näin kuitenkin tapahtuu, voidaan esitystoiminta käynnistää uudelleen. Teatteri on suoraan yhteydessä kevään esityksiin liput ostaneisiin katsojiin.

TTT:ssä valmistetaan ja harjoitellaan jo syksyn 2021 uutta ohjelmistoa. Luvassa on vilkas syksy kun uutuuksien lisäksi ohjelmistoon palaavat myös muun muassa hittimusikaalit Kinky Boots ja Hamlet.

- “Esitystoiminnan keskeyttäminen on tämän epävarmuuden keskellä järkevin ratkaisu katsojiemme kannalta. On epätodennäköistä, että tänä keväänä enää päästäisiin esittämään. Mutta jos niin käy, olemme siihenkin valmiita. Ohjelmistokalenteri tulee tällöin kuitenkin olemaan toisenlainen kuin nyt”, toteaa teatterinjohtaja Otso Kautto

Tampereen Työväen Teatteri vetää katsojia paitsi Pirkanmaalta myös sen ulkopuolelta.

- “Vaikka paikallinen pandemiatilanne näyttäisi keskimääräistä paremmalta, meitä se ei auta. Noin puolet katsojistamme tulee muualta”, Kautto sanoo.

Kokoontumisrajoitukset ja kahden metrin turvavälit vaikuttavat jokaisen näyttämön esitystoiminnan kannattavuuteen. Yli 800 paikkaisella Suurella näyttämöllä tämä korostuu entisestään.

- “Me tulemme tekemään tänä keväänä suuret tappiot, Suuren näyttämön esitysten pyörittäminen nykyisillä turvaväleillä vain kasvattaa lisäavustusten tarvetta, eikä se tunnu järkevältä”, Kautto selventää. 

Teatteri teki hiljattain laajan asiakastutkimuksen, ja sen mukaan yli 60 prosenttia katsojista on tulossa teatteriin aikaisintaan syksyllä 2021.

- “Keskitämme voimavarat parempaan tulevaisuuteen. Kevään aikana harjoittelemme ja valmistamme uutta ohjelmistoa sekä kehitämme toimintaamme. Syksyn esitykset alkavat, kun se on järkevää eikä katsojien tarvitse jatkuvasti pelätä, että varattu esitys peruuntuu.”

Tampereen Työväen Teatterin kevään esitystoiminta on keskeytetty - Tampereen  Työväen Teatteri

03.03.2021Stadin slangin etymologinen sanakirja selvittää vanhojen slangisanojen alkuperän
03.03.2021Ilmanvaihdon pienentäminen puoleen estää koronaviruksen leviämistä konserttisalissa - Pariisin filharmonikot ottivat simulaatiotyökalut avuksi konserttisalien aukaisemiseksi uudelleen
03.03.2021Uutuuskirjassa pohditaan miten onnellinen vanhuus Suomessa tänä päivänä toteutuu
03.03.2021Meteorologi Kerttu Kotakorven esikoiskirja on viimeisimpään tietoon perustuva visio tulevaisuuden Suomesta ilmastonmuutoksen kourissa
03.03.2021Leffateatterin akustiikka voi vääristää elokuvan äänimaiseman
03.03.2021Aarteet maailmalta - Mesenaattien matkassa - näyttely Sinebrychoffin taidemuseossa
03.03.2021Ykkösrivin esseisti Silvia Hosseini kirjoittaa elämästä, kuolemasta ja matkoista niiden välillä
03.03.2021Kämp-hotellikonsernin omistaja, bisnesmoguli Petter Stordalen esittää 10 elämänohjetta parempaan arkeen uutuuskirjassaan Vihdoinkin maanantai!
03.03.2021Renny Harlinin elämäkerta julkaistaan syksyllä 2021
03.03.2021Molli ja hirveä herne-kirja auttaa saamaan taaperon ruokailutilanteet haltuun

Siirry arkistoon »