Antti Tuisku julkaisi erityisen EP-kokonaisuuden

24.02.2021

Antti Tuiskun uusi treeni-ep kaahaa kuntosalin kautta metsään ja saa  kaipaamaan popmusiikkiin viinaa, huumeita ja irtoseksiä - Kulttuuri | HS.fi

Antti Tuiskun vuoden alussa julkaistu biisi Treenaa antoi osviittaa artistin tämän vuoden teemasta, joka liikunta ja hyvinvointi. Singlejulkaisun aikoihin Antti väläytteli, että Treenaa on osa isompaa kokonaisuutta.

Tuo kokonaisuus on mielenkiintoinen EP, peräti seitsemän biisiä sisältävä MASTER WORKOUT, joka julkaistiin perjantaina 19. helmikuuta.

Uusi single Kipee ilmestyi keskiviikkona 17. helmikuuta.

Vaikka teema pyörii vahvasti fyysisen tekemisen ympärillä, on kaikissa seitsemässä popkappaleessa tuiskumaiseen tapaan monta eri tasoa sekä Antille ominaisia itseironiaa ja kantaaottavuutta.

Artisti haluaa nostaa esiin esimerkiksi sitä, kuinka ympäröivän maailman kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo monesti orjuuttavat meitä. Mutta toisaalta samalla ne ovat asioita, jotka herättävät ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä.

Konseptista huolimatta kokonaisuus on paljon enemmän kuin pelkästään liikunnan ympärillä pyörivä EP.

Antti Tuisku odottaa EP:n julkaisua malttamattomana ja iloitsee myös siitä, että pääsi tälläkin kertaa tekemään kappaleita luottotiiminsä eli JurekinSaara Törmän ja Aku Rannilan kanssa.

–  "On ollut hienoa huomata miten hyvin kirjoittajaporukassamme toimii työskentelytapa, jossa toteutetaan etukäteen mietittyä konseptia ja teemaa – tässä tapauksessa ihmisen fyysistä puolta ja liikuntamaailmaa. Huomasimme nopeasti, että kyseistä aihealuetta pystyy tarkastelemaan tosi monelta kantilta. Vaikka pyörimme yhden isomman teeman ympärillä niin lauluista tuli tosi universaaleja. EP on treeni-EP jota itse voisin myös kuunnella harjoitellessani", Antti sanoo.

Antti Tuisku ja hänen vuosi sitten julkaistu kehuttu albuminsa Valittu kansa ovat toukokuussa järjestettävässä Emma-gaalassa ehdolla peräti viidessä kategoriassa.

(Teksti © 2021 Warner Music Finland)

15.04.2021Mitä Suomi lukee - Maaliskuun 2021 myydyimmät kirjat
15.04.202150 vuotta Antti Tuurin esikoisteoksesta
15.04.2021Ruisrock perutaan jo toistamiseen
14.04.2021Suomen upein raspiääni Bablo julkaisee albumin syksyllä
14.04.2021C Moren Kämppikset-uutuussarjassa seniorit ja juniorit muuttavat saman katon alle
14.04.2021Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset
14.04.2021Katja Kettu Otavan kirjailijaksi
12.04.2021Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Mikael Agricola -palkinto Tero Valkoselle ja J. A. Hollon palkinto Jussi Palmusaarelle
12.04.2021Aikakauslehtiviikko tavoitti yli 100 000 lukijaa
12.04.2021Lordi julkaisee peräti seitsemän studioalbumia lokakuussa

Siirry arkistoon »