Kaija Koo julkaisi voimakkaan rakkausballadin

25.02.2021

Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo julkaisi perjantaina 12. helmikuuta uuden singlen Taipumaton. Kappale pitää sisällään voimakkaita tunteita rakkaudesta:

- ”Olen pitkään halunnut tehdä rakkausballadin, jossa olisi kaikki maailman suuret tunteet. Uusi singleni Taipumaton on juuri sellainen. Siinä on sekä herkkyyttä että voimaa ja pääsin tulkinnassani käyttämään koko äänialaani. Taipumaton herätti jo demovaiheessa kuulijoissaan isoja tunteita, itkuakin vaikka kappale on täynnä voimaa. Kiitos lahjakkaat biisintekijät Tiina Vainikainen ja Kalle Mäkipelto, jotka jälleen osasivat täydellisesti pukea elämäni säveliksi ja sanoiksi. Olin myös studiolla Suomen parhaissa käsissä, kiitos Leri Leskinen vankkumattomasta tuesta äänityksen aikana ja kappaleen muut tuottajat Jukka Immonen, Joonas Angeria sekä Antti Riihimäki lopullisen version hiomisesta timantiksi.”

4star.jpg

Uusi kappale Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

- ”Kutsuin ensimmäistä kertaa studioon mukaan ”ulkopuolisen”, kun elämäkertakirjailijani Jouni K. Kemppainen tuli seuraamaan kappaleen äänityksiä. Hän oli mykkä tunteikkaan studiosession jälkeen. Välillä karjuin onnistumisen ilosta ja välillä raivosin, kun en ollut 100% tyytyväinen lauluuni. Oikean tulkinnan löytäminen on tärkeää, kyse ei ole vain laulamisesta. Olen onnellinen, että Jouni pääsi seuraamaan juuri tämän kappaleen matkaa.”

Kuva © Nana Simelius / Warner Music Finland

Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi.

Hän on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti.


15.04.2021Mitä Suomi lukee - Maaliskuun 2021 myydyimmät kirjat
15.04.202150 vuotta Antti Tuurin esikoisteoksesta
15.04.2021Ruisrock perutaan jo toistamiseen
14.04.2021Suomen upein raspiääni Bablo julkaisee albumin syksyllä
14.04.2021C Moren Kämppikset-uutuussarjassa seniorit ja juniorit muuttavat saman katon alle
14.04.2021Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset
14.04.2021Katja Kettu Otavan kirjailijaksi
12.04.2021Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Mikael Agricola -palkinto Tero Valkoselle ja J. A. Hollon palkinto Jussi Palmusaarelle
12.04.2021Aikakauslehtiviikko tavoitti yli 100 000 lukijaa
12.04.2021Lordi julkaisee peräti seitsemän studioalbumia lokakuussa

Siirry arkistoon »