Vaasan kaupunginteatterin esitykset peruttu maaliskuun loppuun asti

26.02.2021

Vaasan kaupunginteatteri logo | Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginteatterin ovet pysyvät toistaiseksi yleisöltä suljettuna. Teatteri tarjoaa kuitenkin kevään aikana lapsille ja lapsenmielisille teatterielämyksiä verkon välityksellä.

Suomen hallitus linjasi keskiviikon neuvottelussaan koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista. Rajoitustoimiin kuuluvat muun muassa yli kuuden hengen kokoontumisrajoitus leviämisalueilla, joihin Vaasan sairaanhoitopiirikin tällä hetkellä kuuluu.

Myös Pohjanmaan koronakoordinaatiotyöryhmän uusin suositus on, että yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä; päätös on voimassa koko maaliskuun ajan ja alkaisi mahdollisuuksien mukaan jo 26. helmikuuta.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei vielä toistaiseksi julkistanut uusinta päätöstään alueellisista kokoontumisrajoituksista, mutta hallituksen ohjeistuksen sekä Pohjanmaan koronakoordinaatiotyöryhmän suositusten perusteella Vaasan kaupunginteatterin esitystoiminnan taukoa on päätetty jatkaa maaliskuun loppuun saakka.

-  "Tämä tieto oli odotettu ja on mielestäni järkevä tässä tilanteessa. Meillä ajatukset on siirretty jo upeaan syyskauteen ja odotamme innolla, että voimme julkaista uuden ohjelmiston piakkoin", suunnittelee teatterinjohtaja Seppo Välinen.

Teatterista otetaan mahdollisimman pian yhteyttä kaikkiin perutuista näytöksistä lipun varanneisiin asiakkaisiin. Teatterin lipunmyynti on suljettu hiihtoloman ajan 8. maaliskuuta saakka. Syksyn uusi ohjelmisto julkaistaan 16. maaliskuuta.

RAKKAUS?! IIK! KÄÄK! YÄK! - Tapahtumainfo.fi

Kevään aikana yleisöllä on mahdollisuus nauttia teatterista verkon välityksellä. Lapsille suunnattu kantaesitys Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! sai ensi-iltansa Vaasan kaupunginteatterissa marraskuussa. 

Taina Mäki-Ison ohjaamassa esityksessä nokkela etsiväryhmä Puu saa tehtäväkseen selvittää, mitä rakkaus on. Mysteeriä ratkoessaan ryhmä ajautuu toinen toistaan hauskempiin sattumuksiin. Esitystä tahdittaa Sauli Perälän mukaansatempaava musiikki.

Suuren suosion saavuttanutta esitystä voi pian katsella myös omalta kotisohvalta verkkolähetyksenä. Esityksen tarkemmat näytösajat julkaistaan teatterin kotisivuilla lähiaikoina.

-  "Korona-aika ei ole vain synkistelyä, vaan sen aikana olemme pyrkineet kehittämään palveluja, joiden avulla kohtaamme katsojat. Onkin ilo tuoda supersuosittu ja upea kantaesitys nyt striimin välityksellä perheen pienimmille", Välinen iloitsee.

15.04.2021Mitä Suomi lukee - Maaliskuun 2021 myydyimmät kirjat
15.04.202150 vuotta Antti Tuurin esikoisteoksesta
15.04.2021Ruisrock perutaan jo toistamiseen
14.04.2021Suomen upein raspiääni Bablo julkaisee albumin syksyllä
14.04.2021C Moren Kämppikset-uutuussarjassa seniorit ja juniorit muuttavat saman katon alle
14.04.2021Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset
14.04.2021Katja Kettu Otavan kirjailijaksi
12.04.2021Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Mikael Agricola -palkinto Tero Valkoselle ja J. A. Hollon palkinto Jussi Palmusaarelle
12.04.2021Aikakauslehtiviikko tavoitti yli 100 000 lukijaa
12.04.2021Lordi julkaisee peräti seitsemän studioalbumia lokakuussa

Siirry arkistoon »