Rauman kesäteatterin esityskausi toteutumassa - aikatauluihin muutoksia

28.04.2021

Kuvassa voi olla 5 henkilöä, seisovat ihmiset ja teksti

Ensi kesän kesäteatterikauden suhteen näyttää aiempaa valoisammalta ja Rauman kesäteatterin Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedian tuotanto on päätetty käynnistää. Olosuhteiden johdosta esityskauden aikatauluihin on kuitenkin jouduttu tekemään muutoksia.

Aiemmasta poiketen esityskausi aloitetaan vasta heinäkuussa, joten kaikki kesäkuun esitykset on siirretty myöhemmäksi. Kokonaisesitysmäärä pysyy kuitenkin samana, joten heinä- ja elokuussa nähdään yhteensä 42 esitystä.

Fåfängassa sijaitsevan Rauman kesäteatterin toiminnasta vastaavan Rauman teatterin toimitusjohtaja Harri Natusen mukaan esityskausi halutaan toteuttaa olosuhteisiin liittyvistä epävarmuuksista ja riskeistä huolimatta.

-  "Tahtotila esitysten toteuttamiseen on ollut koko ajan korkea ja viimeaikaisten linjauksien mukaan kesäteatteriesitysten toteuttaminen loppukesän aikana näyttää vihdoinkin mahdolliselta. Yleisön suunnasta tulleiden viestien perusteella uskomme, että myös katsojilla on ollut yhtä suuri ikävä teatteriesityksiä kuin meilläkin", Natunen kertoo.

Hallituksen esittämien suuntaviivojen mukaan epidemiatilanteen salliessa heinäkuun alusta alkaen ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia ja suosituksia kevennetään, mikä voi mahdollistaa kesäteatterissa jopa täysille katsomoille esittämisen.

-  "Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksiamme ja käytäntöjämme tilanteen mukaan. Tässä vaiheessa vapautamme myyntiin noin 70 prosenttia kapasiteetista", Natunen jatkaa.

Päivitetyn esitysaikataulun mukaan Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittama Mitä kuuluu Marja-Leena? saa ensi-iltansa Rauman kesäteatterissa 2. heinäkuuta.

Leevi and the Leavingsin hittejä sisältävän komedian ohjaa Mikko Kivinen ja musiikista vastaa kapellimestari Tuomas Kesälä.

Upeasti laulavan ja taitavan näyttelijäkaartin muodostavat Annika EklundJani KoskinenSaara LehtonenIlkka Merivaara ja Janne Raudaskoski. Näytelmää säestää ja tahdittaa myös huippumuusikoista koostuva nelihenkinen livebändi.

raumanteatteri.fi

12.05.2021Syksyn Sävel palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen
12.05.2021Savonlinnan Oopperajuhlien oopperaesitykset siirtyvät vuodella
12.05.2021Korona kuormittanut mielenterveyttä - kulttuurin hyvinvointivaikutuksista muistuttavat 16 tunnettua suomalaista, 8 200 vastaajaa ja 40 museota
10.05.2021Lupaava nuori nainen oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
10.05.2021Museoon, teatteriin tai elokuviin aikoo suunnata lähes jokainen - laaja kyselytutkimus kertoo kulttuurinnälästä
10.05.2021Hollantilainen menestysteos on mestarillinen lukuromaani turismin rappeuttamasta Euroopasta
10.05.2021Valtakunnallista Museoviikkoa vietetään ensi viikolla
10.05.2021Red Bull Secret Gig ensimmäistä kertaa Suomeen - uniikkia livekeikkaelämystä tähdittää paluun tekevä Haloo Helsinki!
10.05.2021Kaupungintalosta Helsinki Pride 2021 -viikon päätapahtumapaikka Pride House
10.05.2021Tammi julkaisee kirjan ja levyllisen uutta lastenmusiikkia - Muumiperhe laulaa, OHOI! on tuleva klassikko, joka vie merellisiin tunnelmiin

Siirry arkistoon »