Olutreissu Suomi -kirja esittelee Suomen olut- ja ruokanähtävyydet

10.06.2021

Kansi_HR

Uusin Olutreissu-sarjan matkakirja, Olutreissu Suomi käsittelee lähimatkailua. Tekijät, Olutreissun Anikó Lehtinen ja Maria Markus, kiertävät Suomea ja antavat vinkkejä matkailuun oluen, ihmisten, helpon matkustamisen, ruuan ja mielenkiintoisten paikkojen kautta.

Olutreissu Suomi perustuu valmiisiin reissureitteihin, joita voi tehdä niin pyörällä, junalla, autolla kuin metrollakin. Reitit on valittu niin, että niiden varrelta löytyy olutta, panimoita ja olutravintoloita, mutta myös muuta mielenkiintoista. Näin olutseikkailun voi yhdistää muuhun lähimatkailuun.

Tärkeä osa on varattu oluen ja ruuan yhdistämiselle, onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Lisäksi kirjassa on hauskoja matkasattumuksia ja seikkailuja hieman päiväkirjamaiseen tapaan, koska sattuuhan sitä kaikenlaista reissatessa!

Kaupunkeina Olutreissu Suomi -kirjassa ovat muiden muassa tutut Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa, Pori, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä ja Lappeenranta, mutta myös pienempiä kohteita esitellään kaupunkireittien varrelta.

Olutreissu-kirjat on tarkoitettu oluesta kiinnostuneille, matkustelusta pitäville aikuisille, jotka ovat kulinarismista ja hyvistä juomista nauttivia seikkailijoita. Olutreissu-teosta voi käyttää rinnan muiden yleismatkaoppaiden kanssa ja kirja sopii mainiosti myös sohvamatkalle, vaikkapa hyvän oluen seuraan.

Voit kiertää samat reitit, käytätpä reissaamiseen autoa, junaa, pyörää tai metroa. Voit myös poimia kohteita oman kiinnostuksesi mukaan ja tutustua Suomen ruoka- ja juomayrittäjiin lähialueellasi tai muun reissaamisen ohessa.

Olutreissu on toimittajien Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen sarja matkaoppaita, joissa esitellään aina tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten.

Opassarja, josta vuonna 2019 on ilmestynyt Olutreissu Eurooppa, on ensimmäinen sarallaan, mutta odotettu ja kiinnostava lisä olutkirjallisuuteen sekä matkaoppaisiin.

Nyt ilmestynyt Olutreissu Suomi on sarjan toinen osa. Olutreissu on kirjojen lisäksi kirjoittajien oma matkustusfilosofia – he keräävät hauskoja paikkoja ja kokemuksia, ja haluavat jakaa ne muiden samanhenkisten kanssa.

17.06.2021Spiral: From the Book of Saw - ELOKUVA-ARVOSTELU
16.06.2021Ilja Repinin kuuluisat mestariteokset ja muotokuvat Ateneumissa - NÄYTTELYARVOSTELU
17.06.2021Kirjailija Laila Hirvisaari on kuollut
16.06.2021Pyynikin kesäteatterin kesän 2021 päätuotantona nähdään Maria Jotunin hersyvän hauska komediaklassikko Tohvelisankarin rouva
16.06.2021The Tølksin uusi single "Beside the Deathbed" on kaihoisa kappale elämän rajallisuudesta
16.06.2021Hootenanny Freaks julkaisi uuden singlen "Night Train" tulevalta albumiltaan
16.06.2021Forth julkaisi ensimmäisen singlen "Open Heart" tulevalta kolmannelta albumiltaan
16.06.2021Aryokal julkaisi uuden CHROME INSIGNIA -singlen
16.06.2021Elokuvasäätiöltä touko-kesäkuussa 7,8 miljoonaa euroa tukia
15.06.2021Lapset ja nuoret osallistuivat ahkerasti lastenkulttuurin toimintaan vuonna 2020 koronasta huolimatta

Siirry arkistoon »