Ilkka Remeksen uutuustrillerissä maailmalta pimitettävä salaisuus tuo suurvallat taistelemaan Suomeen

16.09.2021

Ilkka Remes: Lohikäärmeen isku | Karkkainen.com verkkokauppa

Ilkka Remeksen Lohikäärmeen iskussa Kiinan kommunistinen puolue ulottaa lonkeronsa Suomen ytimeen.

Lohikäärmeen isku alkaa suomalaissotilaiden arkkujen tuonnilla Helsinki-Vantaalle. Heidät surmanneen hyökkäyksen tutkintaan osallistuva Supon virkailija saa poliittisesti ohjatut potkut — ja alkaa itsenäisesti tutkia pääministeripuolueen asioita totuuden paljastaakseen.

Siitä alkava hengenvaarallinen kujanjuoksu johtaa suurvaltojen salaisimpien tiedusteluyksiköiden suuroperaation Suomessa.

- ”Tappio Afganistanissa on viimeisin osoitus ihmisoikeuksia polkevien hallintojen vuosia jatkuneesta voittokulusta, jonka edessä demokratiat ovat yhä vakavammin uhattuina”, kirjailija Ilkka Remes sanoo.

- ”Kun liuta länsimaiden parlamentteja tuomitsi yhdessä taannoin Kiinan puuttumisen EU-maan sisäisiin asioihin, Suomi jättäytyi pois yhteisestä julkilausumasta sumeiksi jäävin ’ei ole tapana’ -perustein, jotka lännessä liitettiin suomettuneisuuteen”, Remes sanoo.

Lohikäärmeen iskussa pääministeri pyrkii estämään puoluettaan uhkaavan skandaalin. Demokratian toimivuuden perusta on kansalaisten luottamus poliitikkoihin ja virkakuntaan, mikä on tosielämässäkin ollut Suomessa koetuksella. 

Remeksen mukaan viimeistään pandemia näytti konkreettisesti, kuinka hallinnon valtataisteluissa kansalaisten etu on toisarvoinen ja ideologiat ohittavat niin kansanterveyden kuin maan edunkin.

Poliittinen ohjaus puolueiden hyväksi ulottuu kaikille elämänaloille valtiontalouden tarkastustoiminnasta vähävaraisten ongelmapelaajien rahoittamiin puoluejärjestöihin. Rakenteelliseen, piilevään korruptioon puoluevalta ei halua kajota missään oloissa.

- ”Kiinan kommunistinen puolue on kiristänyt otettaan globaalisti ja levittänyt vaikutusvaltansa Suomeenkin”, Remes sanoo.

- ”Se on systemaattisesti manipuloinut lännen mielipidettä koronaan liittyvässä perustavanlaatuisessa kysymyksessä, jota myös Lohikäärmeen iskussa käsitellään.”

Ilkka Remes on Suomen suosituin jännityskirjailija. Lohikäärmeen isku on hänen 25. trillerinsä. Remes on kirjoittanut myös kahdeksan nuortenkirjaa.

ilkkaremes.com

Ilkka Remes

Lohikäärmeen isku

441 sivua

WSOY 2021

Teos on saatavilla painettuna sekä e- ja äänikirjana


25.10.2021Den besynnerliga händelsen med hunden om natten - TEATTERIARVOSTELU
25.10.2021The French Dispatch - ELOKUVA-ARVOSTELU
25.10.2021Uusi Asterix-seikkailu "Asterix ja aarnikotka" julkaistaan 28. lokakuuta
25.10.2021007 No Time to Die oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
25.10.2021Vuoden 2021 Sylvi-palkintojen finalistiehdokkaat julkistettu
24.10.2021Jussi-palkittu suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo tähdittää Viaplayn uutta alkuperäissarjaa Cell 8
24.10.2021Pete Europan uutuuskirja Helsinki 1984 vie lukijan keskelle Suomen taiteen kulttuurivallankumousta
24.10.2021Musiikki tehostaa valtaosan työpäivää kahvia paremmin - Sonosin tutkimus selvittää kuuntelun vaikutuksia ihmisiin
22.10.2021Pikkuyleisön pyynnöstä lisää hölmöjä iltasatuja
22.10.2021Kirjailija Antti Tuuri kirjoitti legendaarisen kenraalin elämäkerran

Siirry arkistoon »