Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan Rock In The City -festivaalit perutaan

09.05.2022

Rock In The City 2022

Tulevan kesän Rock In The City -festivaalikiertue supistuu, kun Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan festivaaliviikonloput joudutaan perumaan. Peruttujen festivaalien osalta kaikille lipunostajille palautetaan lipunhinnan lisäksi myös käsittelymaksut. 

Loput seitsemän Rock In The City -festivaaliviikonloppua Kuopiossa, Vantaalla, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Keravalla ja Porissa järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Helsingin, Lahden ja Lappeenrannan Rock In The City -festivaalin peruminen johtuu ennakkolippujen liian heikosta menekistä. Liput voi palauttaa 31.8. mennessä, jolloin sekä lipunhinta että toimituskulut palautetaan kokonaisuudessaan.

–  "Olemme todella pahoillamme, että joudumme perumaan kolme Rock In The City -festivaalia. Meille yhtiönä peruutukset ja siirrot ovat raskaita päätöksiä myös taloudellisesti, emmekä niitä mielellämme tee. Kipeätkin ratkaisut on kuitenkin hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta asiakkaat, bändit ja kaikki asianosaiset ehtivät reagoimaan peruutuksiin ajoissa", RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala sanoo.

Kesällä 2019 lanseeratun ja silloin yli 50 000 kävijää keränneen Rock In The City -festivaalikiertueen tähtinä nähdään tänä vuonna mm. Alice Cooper (USA), Bullet For My Valentine (UK), Accept (GER), Danko Jones (CAN), Battle Beast, Blind Channel, Michael Monroe ja Stam1na. 

Katso kesän 2022 kaikki Rock In The City –festivaalikaupungit esiintyjineen täältä.

RH-Entertainment Oy on kasvanut merkittäväksi tekijäksi kotimaisena tapahtumanjärjestäjänä. Tampereella päämajaansa pitävä yhtiö järjesti mm. vuonna 2019 kaksikymmentä festivaalia ja 200 konserttia.

Ohjelmatoimisto järjestää mm. Sauna Open Air, Rock In The City ja Soi -kaupunkifestivaalit sekä lukuisia muita tapahtumia. Kotimaisen ohjelmiston rinnalla RH-Entertainment Oy on tuonut maahan myös kansainvälisiä artisteja kuten mm. Uriah Heep, D-A-D, Tom Jones, Johnny Logan, Whitesnake ja Europe. 

Kesällä 2022 RH Entertainment Oy tuottaa seitsemän Rock In The City -festivaalin lisäksi mm. kahdeksan Soi-kaupunkifestivaalia, Kotkan Meripäivien festivaalitorin sekä Sauna – ja Pietarsaari Open Air -tapahtumat.

Katso kaikki RH Entertainment Oy:n tulevat tapahtumat täältä.

28.05.2022Radio Suomen Kesäradio kuuluu arki-iltapäivisin koko maassa
28.05.2022Suomalaiset muusikot ja ukrainalaiset taiteilijat julkaisivat Ukrainassa laulun kunnianosoituksena vapaustaistelulle
28.05.2022Muumit valloittavat Madridin kirjamessut
28.05.2022Metsurin tarina palkittiin Cannesin elokuvajuhlien kriitikoiden viikolla
28.05.2022Suomirockin ensimmäinen nainen Muska julkaisee muistelmansa
28.05.2022Benjamin julkaisi uuden singlen
27.05.2022Depeche Moden kosketin­soittaja Andy Fletcher on kuollut
27.05.2022Maailma kylässä - livefestariviikonloppu
27.05.2022Klaus Härön uusi elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa
27.05.2022Mick Herronin palkittu vakoojasarja jatkuu

Siirry arkistoon »