Lauri Tähkä julkaisi uuden albumin

20.09.2022

Tähkä, Lauri - Kaikella on tarkoitus CD | 8raita

4star.jpg

Karismaattisen Lauri Tähkän uusi albumi Kaikella on tarkoitus julkaistiin perjantaina 16. syyskuuta. Tähkä on tehnyt albumin yhdessä huipputuottajien Jukka Immosen ja Antti Riihimäen kanssa.

Äänityksiä on tehty kolmessa eri kaupungissa: Muoniossa, Helsingissä ja Italian Monteceliossa.

- ”Kaikella on tarkoitus albumin tekemiseen meni kaikkinensa kolme vuotta. Ensimmäiset äänitykset aloitettiin tuottaja Immosen kanssa 4.10.2020 Muoniossa, jossa laitettiin aluille Aavikko, Sydän sininen ja Champs-Élysées. Äänityksiä jatkettiin Helsingissä ja Monteceliossa Italiassa kahden vuoden ajan. Pitkä, antoisa, ihana, haastava, raastavakin tekoprosessi. Tuntui, että tätä ei saada valmiiksi koskaan. On ollut värikkäät ja vaiheikkaat vuodet näiden laulujen äärellä. Kiitos että olet mukana matkassa!”, kertoo Lauri Tähkä.

Albumilta löytyvät menestyssinglet Aavikko, Keskiyön cowboy, Nukkuvat aamut ja Kaikella on tarkoitus.

Tähkän ajatuksissa tuleva albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiin, Meidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Kuva © Ville Juurikkala / Warner Music Finland

Lauri Tähkä juhlistaa odotettua albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Hän nousee lavalle Helsingin Kansalaistorille rakentuvassa läpinäkyvässä kupolissa kolmena peräkkäisenä iltana 22.-24. syyskuuta.

Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

- ”15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle. Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla.”

Torstain ja perjantain keikoille on vielä saatavilla rajoitetusti lippuja Ticketmasterissa. Keikoille on mahdollista ostaa myös Early entry -lippuja, jotka mahdollistavat aikaisemman sisäänpääsyn Kupoliin.

Kuva © Ville Juurikkala / Warner Music Finland

Voit katsoa Lauri Tähkän uuden musiikkivideon tästä, joka on tehty kappaleeseen Mun maailma.

Kaikella on tarkoitus -biisilista:


1. Mun maailma
2. Aavikko
3. 12 askelta
4. Sydän sininen
5. Champs-Élysées
6. Kaikella on tarkoitus
7. Lupaatko
8. Keskiyön Cowboy
9. Elämänlangat
10. Nukkuvat aamut

28.09.2022Katri Helena yhdeksän konsertin joulukiertueelle
28.09.2022Lauri Tähkän uusi albumi nousi suoraan sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi
28.09.2022Henkilökuva Ruben Stilleristä avaa kaikkien tunteman mediapersoonan maailmaa, jossa kohtaavat vähemmistö ja enemmistö sekä oma ja vieras
28.09.2022Ennennäkemättömiä värivalokuvia 1950-1970-lukujen Helsingistä
28.09.2022Lucinda Rileyn romaaneja on myyty yli miljoona kappaletta Suomessa
28.09.2022Maailman kulttuurijohtajat saapuvat lokakuun alussa Helsinkiin
28.09.2022Reino Nordin julkaisi uutta musiikkia
26.09.2022Triangle of Sadness - ELOKUVA-ARVOSTELU
26.09.2022Don't Worry Darling - ELOKUVA-ARVOSTELU
26.09.2022Mika Kaurismäen Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuva ylittänyt 100 000 katsojan rajapyykin

Siirry arkistoon »