Uutuuskirja paljastaa, minkälaista on suomalaisen eliittiseuralaisen samppanjan ja seksin täyteinen arki

07.06.2023

Minkälaista on, kun yliopiston oppikirjat vaihtuivat iltaisin stringeihin ja stilettokorkoihin? Enni Levin rehellinen ja avoin uutuusteos "Eliittiseuralaisen päiväkirja" on kutkuttava tositarina suomalaisen luksusseuralaisen samppanjakuplaisesta työstä.

Huoliteltu meikki, unelmavartalo, viehättävä käytös, hyvä seksi – eliittiseuralainen tarjoaa asiakkaalleen täydellisen tyttöystävän illuusion. Vastineeksi seuralainen saa muhkean tukun rahaa, Michelin-illallisia, porealtaita ja varakasta seuraa.  

Enni Levi työskenteli opiskeluaikoinaan luksusseuralaisena Euroopan metropoleissa ja jakaa uutuuskirjassaan avoimesti työn harmit ja huippuhetket. Välitysfirmojen suosituimmat naiset voivat tienata escorteina viisinumeroisia summia kuukaudessa, mutta täydellisen seuralaisen taakka on raskas kantaa. 

Kovat ulkonäköpaineet, tiukkaan määritellyt käyttäytymisstandardit sekä jatkuva keikkojen päivystäminen on monelle uuvuttavaa.

Toisaalta, Levi nauttii työstä itsekin ja toteaa saaneensa “kokemuksia, joita voin muistella ilolla mummona – todennäköisesti vibraattori kädessäni”. 

Mitä kaikkea täydelliseltä tyttöystävältä vaaditaan? Minkälaisia ovat asiakkaat? Onko ammatissa vaikeinta itse työ vai seksityön stigma? 

Eliittiseuralaisen päiväkirja raottaa verhoa kätkettyyn maailmaan, jossa seksi, raha ja samppanja eivät koskaan lopu kesken.  

Eliittiseuralaisen päiväkirja ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Sara Wellingin lukemana äänikirjana 22. kesäkuuta.

28.09.2023Viimeinen vuoro - ELOKUVA-ARVOSTELU
28.09.2023La Strada - TEATTERI-ARVOSTELU
28.09.2023Rakkaani Merikapteeni -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa
28.09.2023Kirjailijoiden tulot jyrkässä laskussa
28.09.2023Suvi Teräsniska julkaisee uuden singlen ja lähtee konserttisalikiertueelle
27.09.2023Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta - nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle
27.09.2023Toimittaja Sean Ricksille Miina Sillanpää -tunnustus
27.09.2023Silvia Hosseinin mehukas tietokirja vie eroottiselle aikamatkalle länsimaisen kirjallisuuden riettaimpiin kolkkiin
27.09.2023Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle joulukonserttikiertueelle
27.09.2023Kuolleet lehdet oli viime viikonlopun katsotuin elokuva

Siirry arkistoon »