Matti Remeksen menestysromaanit muuntuvat televisiosarjaksi

04.06.2023

Regatta - Matti Remes - E-kirja - Äänikirja - BookBeat

Ruudun alkuperäissarja Murha Hangossa on Matti Remeksen Ruben Waara -menestysromaaneihin perustuva aurinkoinen rikossarjauutuus, jonka kuvaukset ovat  alkaneet Hangossa. 

Sarjan keskiössä on Matti Ristisen näyttelemä, juuri 50 vuotta täyttänyt puolivallaton poikamies Ruben Waara, joka myy firmansa ja päättää palata kesäksi nuoruutensa maisemiin Hankoon.

Hangossa asuu myös Rubenin etääntynyt tytär Vera (Mimosa Willamo), joka työskentelee poliisina, eikä lainkaan ilahdu isänsä yllättävistä yrityksistä elvyttää isä-tytär-suhdetta. Etenkin, kun Rubenin paluu osuu samalle päivälle, kun aurinkoisen Hangon kesäidylli rikkoontuu ja uimarannalta löytyy ihmisen pää.

Matti Ristinen ja Mimosa Willamo tempautuvat murhatutkintaan Hangossa –  Matti Remeksen menestysromaanit muuntuvat sarjaksi

Kuva © Nelonen Media

10-osaisen sarjan aikana sekä isä että tytär sotkeutuvat murhatutkintaan, joka vie heidät syvälle Hangon mahtisukujen valtapeliin.


Myös muissa rooleissa nähdään joukko nimekkäitä näyttelijöitä, mm. Aku Sipola, Anu Sinisalo, Ville Myllyrinne, Katariina Havukainen, Tatu Sinisalo, Inka Kallén, Karim Rapatti ja Oona Kare.

Kuva © Nelonen MediaSarjan ohjaa Aleksi Mäkelä ja sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Eriikka Etholén-Paju ja toisena käsikirjoittajana Antti Pesonen. Sarjan tuottaa Jarowskij Finland Oy. Sarjan kansainvälinen myyntiyhtiö on Banijay Rights. 

Uudessa kotimaisessa rikossarjassa ratkotaan murhia Hangossa - Episodi.fi

Kuva © Nelonen MediaSarjan toisessa pääroolissa nähtävä Mimosa Willamo odottaa innolla kesäkuvauksia Hangossa.

- ”Veran roolissa on mielenkiintoista vetää pikkukaupungin poliisin saappaat jalkaan ja kohota tutkinnanjohtajaksi murhakeississä. Juuri kun oma työura etenee, niin samaan aikaan on ihan todella ärsyttävää, kun oma vanhempi tulee kysymättä takaisin elämääsi ja näkee oikeudekseen puuttua ihan kaikkeen, mitä teet. Myös työhösi.”, Mimosa Willamo kertoo.
 
Juuri 50 vuotta täyttänyttä, elämänsä kunnossa olevaa ja urheiluautollaan kruisailevaa Rubenia esittävä Matti Ristinen puolestaan on kuin kotonaan roolissa. Näyttelijä täyttää itsekin ensi vuonna 50.

- "Heti sarjan alussa Ruben palaa takaisin juurilleen Hankoon ja saa uuden mahdollisuuden tutustua aikuiseen tyttäreensä. Hänestä tuleekin aito hankolainen kesämies.", Ristinen tunnelmoi.

Sarjaa kuvataan Hangossa kesän ajan ja se nähdään Ruudussa ensi keväänä.

Ruutu (suoratoistopalvelu) – Wikipedia

28.09.2023Viimeinen vuoro - ELOKUVA-ARVOSTELU
28.09.2023La Strada - TEATTERI-ARVOSTELU
28.09.2023Rakkaani Merikapteeni -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa
28.09.2023Kirjailijoiden tulot jyrkässä laskussa
28.09.2023Suvi Teräsniska julkaisee uuden singlen ja lähtee konserttisalikiertueelle
27.09.2023Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta - nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle
27.09.2023Toimittaja Sean Ricksille Miina Sillanpää -tunnustus
27.09.2023Silvia Hosseinin mehukas tietokirja vie eroottiselle aikamatkalle länsimaisen kirjallisuuden riettaimpiin kolkkiin
27.09.2023Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle joulukonserttikiertueelle
27.09.2023Kuolleet lehdet oli viime viikonlopun katsotuin elokuva

Siirry arkistoon »