Jysäri - Suomen suurin eurodancefestivaali juhlittiin Himoksella ennätysyleisön voimin

08.07.2024

Jysäri - ePressi

Suomen suurin eurodancefestivaali Jysäri juhlittiin viime viikonloppuna Himoksella. Neonvärejä ja valoja sisältävä festivaali keräsi Himos Parkin festivaaliympäristöön 20 000 kävijää nauttimaan tapahtumasta ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Festivaalin ohjelma oli taattua Jysäri-tykitystä: torstaina esiintyivät mm. Touch Me -hitistään tuttu Günther, eroottissävytteistä dancepoppia esittävä E-rotic sekä festivaalikansan vuosia tapahtumaan odottama Vengaboys, jonka näyttävä lavashow rantapalloineen villitsi festivaalikansaa.

Perjantaina ohjelmassa nähtiin aimo kattaus rakastettuja Jysäri-yhtyeitä ja -artisteja aina Pandorasta E-Typeen ja Basic Elementistä Movetroniin.

Lauantaina festivaalilla esiintyivät mm. Solid BaseChorale sekä jo Jysäri-konkariksikin tituleerattava, lähes jokaisessa Jysärissä esiintynyt Waldo’s People. Jokaisen festaripäivän lavaohjelman päätti DJ Oku Luukkainen Friends-kokoonpanonsa kanssa.

Kuva © Julius KonttinenFestivaaliohjelma on jatkui myös lavojen ulkopuolella: Himos Areenan jatkoilla kansaa  viihdyttivät DJ Ice K:n PoppikoneDJ TonyTuottaja Jääskeläinen sekä DJ Aleksanteri K, kun taas Hitmixin Salabileissä väkeä tanssitti Bye bye baby- ja Enkeli -hiteistään tuttu duo CatCat.

Musiikkiohjelman ulkopuolella festarialueella pääsi mittelöimään jättitwisterin parissa, testaamaan Aku Ankan Epäonnenpyörää, haastamaan itseään Selviytyjät-pisteellä sekä rakentamaan niin tuoksuja kuin ystävärannekkeita. Festarikansaa viihdyttivät myös niin nonstop-disco kuin erilaiset pelit konsoleista lautapeleihin. Suuren suosion keräsi myös artistien nimmarointisessiot sekä Piiloloungen pallomeri.

- ”Tämän vuoden Jysäri on ollut kaikille juhlaa: neonvärien kruunaama festivaalialue on näyttänyt parhaat puolensa, kun yleisö on juhlinut villisti aina porttien aukaisusta yömyöhään. Väki on panostanut niin pukeutumiseen kuin seikkailuun täysin rinnoin”, hehkuttaa tapahtuman tuottaja Anu Korhonen festivaalia.

- ”Tapahtuman lipunmyynti oli jo ennakkoon pitkin vuotta ennätysvauhdissa, ja nyt voidaan sanoa festivaalin keränneen ennätysyleisönsä peräti 20 000 kävijällä. Tapahtuman VIP-liput myytiin loppuun jo ennen festivaalia. Tuhatpäinen festivaaliyleisö on todellakin nauttinut tapahtumasta!”, Korhonen kertoo.

Jysäri juhlitaan Himos Parkissa taas vuoden päästä 3.-5.7.2025.

Jysäri - ePressi

25.07.2024Jokainen perheestäni on tappanut jonkun on synkän humoristinen dekkariuutuus
25.07.2024Ravintola Kosmos täyttää 100 vuotta - historiateos kertoo kaupungin ja kulttuurin muutoksista
25.07.2024Inside Out - Mielen Sopukoissa 2 oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
21.07.2024Pori Jazzeilla 127 000 kävijää
21.07.2024Tikkurila Festivaali juhli 10-vuotissynttäreitään lähes 30 000 osallistujan voimin
21.07.2024Korpo Sea Jazz tuo huippujazzin saaristoon meren äärelle
18.07.2024Chileläinen runoilija on romaani rakkaudesta, runoista ja perhesuhteista
18.07.2024Diandra ja kaupunginorkesteri valloittavat Vaasan kirkkopuiston perjantain ilmaiskonsertissa
17.07.2024Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi uuden singlen
17.07.2024Uutuusromaani rakkauden ja järjen ristiriidasta mafian jännitteissä

Siirry arkistoon »