Kino Reginan näytökset käynnistyvät kesäkuun alussa

20.05.2020

kinoregina.jpg

Ohjelmistossa nähdään keväällä esittämättä jääneitä elokuvia Fellinistä Fincheriin. Oodissa sijaitsevassa Kino Reginassa on tehty poikkeusjärjestelyjä turvallisen elokuvakokemuksen takaamiseksi.

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) esitysteatteri Kino Regina avataan yleisölle tiistaina 2. päivä kesäkuuta. Kino Reginan ohjelmisto jatkuu juhannukseen saakka elokuvilla, jotka jäivät esittämättä maalis- ja huhtikuun aikana koronaviruksesta johtuneen teatterin sulkemisen vuoksi.

Valkokankaalla jatkuvat muun muassa Federico Fellinin 100-vuotisjuhlaohjelma, kanadalaisen Guy Maddinin elokuvien sarja sekä Portugalin uutta aaltoa esittelevä kokonaisuus.

Myös kesken jäänyt Uskomaton Italia ja Suomi -sarja jatkuu italialaisen elokuvan löydöillä, joissa aiheina ovat Suomi ja suomalaiset.

Näytöksiin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan korvaaviin näytöksiin, ja lipun ostaneita tullaan informoimaan henkilökohtaisesti elokuvien uusista näytösajoista. Tarkemmat näytöstiedot julkaistaan ja lipunmyynti alkaa tiistaina 26.5.

250-paikkaiseen saliin otetaan sisään vain 50 henkeä näytöstä kohti. Liput suositellaan ostettavaksi mahdollisuuksien mukaan etukäteen verkkokaupasta, ja käteisen käyttöä pyritään välttämään. Lipunmyyntiin on asennettu suojalasi, ja vahtimestarit käyttävät lippuja tarkastaessaan hengityssuojaimia.

Näytösten välejä on pidennetty, jotta siirtymät saliin sujuvat väljästi, ja salin siivousta näytösten välissä on tehostettu. Koronatartuntojen ehkäisemiseksi asiakkaiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta sekä pitävän riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Käsidesiä on saatavilla sekä Kino Reginan aulassa että muualla kirjastossa.

Kino Regina on auki juhannuksen aatonaattoon 18.6. asti. Juhannuksen jälkeen on viikon mittainen kunnostustauko, ja teatteri avataan jälleen 30.6. kesäohjelmistolla, joka julkistetaan myöhemmin.

19.09.2020Suosikkijuontaja Ella Kanninen tekee paluun Mikko Kekäläisen rinnalle Puoli seitsemän -ohjelmaan
19.09.2020Vexi Salmi, ensimmäinen Helismaa-palkinnon saaja, on poistunut keskuudestamme
19.09.2020Yleisöluento Gösta Sundqvistin laululyriikoista Lahdessa
19.09.2020Mitä Suomi lukee - elokuun 2020 myydyimmät kirjat
19.09.2020Nyt kannattaa lähteä sienimetsälle - uutuusoppaan avulla aloittelijakin tunnistaa syötävät sienet
19.09.2020Presidentti Barack Obaman muistelmien ensimmäinen osa ilmestyy suomeksi 17. marraskuuta
17.09.2020Vuoden biisillä palkittu BEHM julkaisee debyyttialbuminsa perjantaina 18. syyskuuta
17.09.2020BEHM palkittiin debyyttisinglestään - Hei rakas on vuoden biisi
17.09.2020Muusikko Arttu Wiskarin ravintola seniorikummiksi muistisairaalle vanhukselle
17.09.2020Kirveitä, moottorisahoja ja saunoja - uusi Guinnessin ennätystenkirja kutsuu tutkimaan maailmaa

Siirry arkistoon »