Tuore keittokirja tarjoaa vinkkejä ruoanlaittoon etätyöaikana

17.02.2021

Maarit Kattilakosken ja Aino Pietarisen alkukeväästä ilmestyvä keittokirja kokoaa yhteen herkullisia ja helppoja reseptejä, joiden avulla etäarki sujuu vaivattomasti.

Koronakevät mullisti monen suomalaisen arjen ja passitti heistä useat etätöihin kotiin. Muuttunut työympäristö vaikutti monien arkirutiineihin, myös ruokailuun ja ruoanlaittoon. 

Maarit Kattilakoski ja Aino Pietarinen jakavat uutuuskirjassaan Etätyön keittokirja (Basam Books 2021) ohjeita etätyöajan ruoanlaittoon ja työskentelyyn.

Etätyön keittokirja tarjoaa eväitä etäarjesta selviytymiseen. Kirja sisältää monipuolisesti reseptejä jokaiselle aterialle – niin lämpimiä kuin kylmiä ruokia, välipaloja ja herkutteluhetkiä unohtamatta. Keittokirjasta löytyy ohjeita koko perheelle jokaiseen makuun, aina lihapullista uunifetaan.

Reseptien lomassa vuorottelevat kirjoittajien eri lähteistä kokoamat ohjeet etätyöskentelyyn. Etätyön keittokirja tarjoaa käytännön vinkkejä muun muassa etäkokoustamiseen sekä työergonomiasta että työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Maarit Kattilakoski ja Aino Pietarinen ystävystyivät yhteisessä työpaikassa parikymmentä vuotta sitten. Työt veivät eri suuntiin, mutta keittokirjaidea jäi.

Molemmat ovat työskennelleet työelämää eri näkökulmista käsittelevissä lehdissä, Kattilakoski Senior AD:nä ja Pietarinen toimittajana ja päätoimittajana.

Etätyön keittokirja ilmestyy maaliskuussa 2021.

03.03.2021Stadin slangin etymologinen sanakirja selvittää vanhojen slangisanojen alkuperän
03.03.2021Ilmanvaihdon pienentäminen puoleen estää koronaviruksen leviämistä konserttisalissa - Pariisin filharmonikot ottivat simulaatiotyökalut avuksi konserttisalien aukaisemiseksi uudelleen
03.03.2021Uutuuskirjassa pohditaan miten onnellinen vanhuus Suomessa tänä päivänä toteutuu
03.03.2021Meteorologi Kerttu Kotakorven esikoiskirja on viimeisimpään tietoon perustuva visio tulevaisuuden Suomesta ilmastonmuutoksen kourissa
03.03.2021Leffateatterin akustiikka voi vääristää elokuvan äänimaiseman
03.03.2021Aarteet maailmalta - Mesenaattien matkassa - näyttely Sinebrychoffin taidemuseossa
03.03.2021Ykkösrivin esseisti Silvia Hosseini kirjoittaa elämästä, kuolemasta ja matkoista niiden välillä
03.03.2021Kämp-hotellikonsernin omistaja, bisnesmoguli Petter Stordalen esittää 10 elämänohjetta parempaan arkeen uutuuskirjassaan Vihdoinkin maanantai!
03.03.2021Renny Harlinin elämäkerta julkaistaan syksyllä 2021
03.03.2021Molli ja hirveä herne-kirja auttaa saamaan taaperon ruokailutilanteet haltuun

Siirry arkistoon »