Tina Turnerin menestyskirja julkaistaan suomeksi - buddhalaisuuden opit auttoivat synkkinä aikoina

21.09.2021

Onnellisuus on olemuksesi – Suomalainen.com

Onnellisuus on olemuksesi -kirjassa maailmankuulu laulaja Tina Turner avaa sisäistä ajatusmaailmaansa ja hengellisyyttään.

Tina Turnerin elämään on mahtunut suurta suosiota, mutta myös vaikeita vastoinkäymisiä. Kirjassa kerrotaan miten hengellisyys on auttanut Turneria läpi vuosien.

Rakastetun supertähden Tina Turnerin kirja Onnellisuus on olemuksesi – Opas pysyvään elämänmuutokseen julkaistaan suomen kielellä 6. lokakuuta. Kauppojen hyllyiltä kirja löytyy viikolla 41.

Teos julkaistiin alkuperäiskielellä loppuvuodesta 2020 ja se on ollut myyntimenestys.

Tina Turner – 80s LIKE

Turnerin kirja on elämäkerrallinen tarina vaikeuksien voittamisesta, onnellisuudesta ja toivosta. Teos tarjoaa inspiroivia ja hengellisiä neuvoja itsensä tutkiskeluun.

Voimaantuminen ja sisäisen eheyden löytäminen ovat tärkeitä teemoja, joita kohti Turner haluaa kirjassaan ohjata lukijaa hellävaraisesti.

Buddhalaisuuden periaatteet ja sen ajattomat opit ovat auttaneet Turneria läpi hänen värikkään elämänsä. Hän on joutunut kamppailemaan köyhyyden, ennakkoluulojen, sairauksien ja menetysten kanssa.

Turnerin elämää varjostaneet haasteet saivat hänet pohtimaan pitkäaikaista suhdettaan buddhalaisuuteen syvällisemmin ja nyt hän haluaa jakaa kirjassaan ajatuksia siitä, kuinka saavuttaa sisäinen eheys, onni ja tasapaino.

Alkuperäisteos julkaistiin vuonna 2020 ja se nousi nopeasti kansainväliseksi bestselleriksi. Saksassa, Itävallassa, Hollannissa ja Sveitsissä kirja oli myydyimpien kirjojen listalla jopa kahdeksan viikkoa.

Amazon Editors valitsi kirjan yhdeksi vuoden 2020 parhaaksi tietokirjallisuuden teokseksi, minkä lisäksi Amazon Book Review suositteli teosta joulusesongin lahjakirjaksi viime vuonna.

Kirja on sittemmin saanut positiivisen vastaanoton julkaisuissa kuten Variety, People ja Vanity Fair.

"Olen pitkään halunnut kertoa julkisesti elämäni arvokkaimmasta osa-alueesta. Toimin itse oppaana tässä kirjassa, jossa kerron, miten kuka tahansa voi saavuttaa kestävän onnen. Kirja valottaa hengellisiä totuuksia, joita olen oppinut uskomattomalla matkallani lapsuudesta nykyhetkeen ja iloon”, kirjoittaa Turner kirjansa johdannossa.

Turner on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä laulajista, ja hän on myynyt enemmän konserttilippuja kuin yksikään toinen sooloartisti. Jäljittelemättömästä tyylistään ja vahvoista tulkinnoistaan tunnetun megatähden levyjä on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta.

25.10.2021Den besynnerliga händelsen med hunden om natten - TEATTERIARVOSTELU
25.10.2021The French Dispatch - ELOKUVA-ARVOSTELU
25.10.2021Uusi Asterix-seikkailu "Asterix ja aarnikotka" julkaistaan 28. lokakuuta
25.10.2021007 No Time to Die oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
25.10.2021Vuoden 2021 Sylvi-palkintojen finalistiehdokkaat julkistettu
24.10.2021Jussi-palkittu suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo tähdittää Viaplayn uutta alkuperäissarjaa Cell 8
24.10.2021Pete Europan uutuuskirja Helsinki 1984 vie lukijan keskelle Suomen taiteen kulttuurivallankumousta
24.10.2021Musiikki tehostaa valtaosan työpäivää kahvia paremmin - Sonosin tutkimus selvittää kuuntelun vaikutuksia ihmisiin
22.10.2021Pikkuyleisön pyynnöstä lisää hölmöjä iltasatuja
22.10.2021Kirjailija Antti Tuuri kirjoitti legendaarisen kenraalin elämäkerran

Siirry arkistoon »