Eppu Normaalin nimikkoaitio Eppu-aitio Uros Live -areenaan

08.10.2021

Suomirock-ikoni Eppu Normaali yhteistyössä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidensa PR- ja tuotantoyhtiö ProPromotion Oy:n ja fanituotteista vastaavan Backstage Rock Shopin kanssa on hankkinut Tampereelle joulukuussa avautuvasta Uros Live -areenasta 22 hengen aition. Aitiosta on suora näkymä ottelutapahtumissa jäälle ja konserteissa lavalle.

Kuva © Juho Juntunen

Eppu-aitioksi nimetyssä aitiossa voi areenatapahtumien yhteydessä päästä historiamatkalle Eppu Normaalin uran vaiheisiin. Aition seinävitriineissä on esillä uniikkia bändirekvisiittaa 45-vuotiselta uralta. Itsensä voi myös kuvauttaa Eppu-rekvisiitan ympärillä.

- ”Onhan se viimeisen päälle mahtavaa, että on nimikkoaitio Uros Live -areenalla, vaikka taitaa käydä niin, ettei itse sitä juurikaan pääse käyttämään. On sen verran merkittäviä ja kysyttyjä tapahtumia tulossa, että tiputaan varauslistan hännille!”, kommentoi Eppu Normaalin kitaristi ja Akun Tehtaan tuotantopäällikkö Juha Torvinen.

Aitiota vuokrataan niin yksityisille kuin yrityksille. Tilaan voi vaivatta tilata myös tarjoilut ja Eppu Normaali -aiheiset, vain aitiovieraita varten tuotetut asiakaslahjat.

- "Yhteinen aitio Suomen parhaalla areenalla hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa, mikäs sen hienompaa! Eppu-aitio tulee olemaan varmasti yksi mieleenpainuvimmista vip-tiloista tässä maassa", sanoo Backstage Rock Shopin toimitusjohtaja Matti Lehtonen

Eppu-aitiota voi varata kokouskäyttöön myös silloin, kun areenassa ei ole tapahtumia.

- "Aitioehdotus tuli Uros Live -areenalta, kun teimme yhteistyötä ensimmäisten tapahtumalanseerausten tiimoilta. Asia herätti kiinnostukseni ja mietin, millainen aitiokonsepti yleisöä erityisesti kiinnostaisi. Sparrailin aiheesta Eppu Normaalin kanssa. Tämän pohjalta syntyi Eppu-aitio. Saimme mukaan myös kolmannen kumppanin Backstage Rock Shopin täydentämään kokonaisuutta. Aitiovierailunkin kuuluu olla elämys uudessa areenassa!”, kommentoi ProPromotion Oy:n toimitusjohtaja Taija Holm.

Etusivu - UROS LIVE

Uros Live -areenassa on luvassa konsertteja, jääkiekko-otteluita ja muuta viihdettä. Elämysareena on avoinna ympäri vuoden ja siellä yleisöä palvelee kymmenet ravintolat, kasino ja hotelli.

eppuaitio.fi

25.10.2021Den besynnerliga händelsen med hunden om natten - TEATTERIARVOSTELU
25.10.2021The French Dispatch - ELOKUVA-ARVOSTELU
25.10.2021Uusi Asterix-seikkailu "Asterix ja aarnikotka" julkaistaan 28. lokakuuta
25.10.2021007 No Time to Die oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
25.10.2021Vuoden 2021 Sylvi-palkintojen finalistiehdokkaat julkistettu
24.10.2021Jussi-palkittu suomalaisnäyttelijä Mimosa Willamo tähdittää Viaplayn uutta alkuperäissarjaa Cell 8
24.10.2021Pete Europan uutuuskirja Helsinki 1984 vie lukijan keskelle Suomen taiteen kulttuurivallankumousta
24.10.2021Musiikki tehostaa valtaosan työpäivää kahvia paremmin - Sonosin tutkimus selvittää kuuntelun vaikutuksia ihmisiin
22.10.2021Pikkuyleisön pyynnöstä lisää hölmöjä iltasatuja
22.10.2021Kirjailija Antti Tuuri kirjoitti legendaarisen kenraalin elämäkerran

Siirry arkistoon »