Vain elämää -ohjelma palaa ruutuihin uusin jaksoin

08.09.2023

Vain elämää -tähdet paljastuivat etukäteen – mukana tuttuja nimiä sekä  ohjelman haukkunut rokkari

Rakastettu Vain elämää -ohjelma palaa ruutuihin uusin jaksoin. 14:nnen kauden artistikattaus on monipuolinen yhdistelmä uusia ja vanhoja Vain elämää -tähtiä.

Uusi kausi kuvattiin tuttuun tapaan Hirvensalmen Satulinnassa, missä kahdeksan tunnettua artistia suuntasi unohtumattomalle musiikkileirille tutustumaan toisiinsa syvällisemmin ja kuulemaan mitä upeampia versioita omista kappaleistaan.

Artistien omien päivien jälkeen kausi huipentuu teemajaksoihin, joissa kuullaan lisää koskettavia ja viihdyttäviä tarinoita sekä upeita versioita niin artistien tuotannoista kuin tunnetuista hittikappaleista.

14:s tuotantokausi eroaa aikaisemmista kausista, sillä tällä kertaa artisteista puolet ovat ensikertalaisia, puolet aikaisemmilta kausilta tuttuja.

Vain elämää -kuvauksiin vanhoina konkareina lähtivät Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalen ja Virve Rosti, ensikertalaisina musiikkileirille suuntasivat A.W. Yrjänä, Jouni Hynynen, Janna ja Gasellit-yhtyeestä tuttu Hätä-Miikka.

Anna Puu

ANNA PUU


Anna Puu on yksi Suomen arvostetuimmista artisteista, joka taituroi kappaleissaan monipuolisesti pop-musiikin genressä. Sekä kriitikoiden suosiota että kaupallista menestystä nauttivan artistin katalogista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita, striimihittejä ja radiokanavien kestosuosikkeja, jotka ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa.

A. W. Yrjänä

A. W. YRJÄNÄ


CMX-yhtyeen perustajajäsen A. W. Yrjänä on säveltäjä, sanoittaja, solisti, basisti ja tuottaja. Vuonna 1985 perustettu legendaarinen yhtye on julkaissut kuusitoista albumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty yhteensä yli 450 000 kappaletta. Karismaattinen rock-muusikko ja ajattelija on lisäksi julkaissut kymmenen kirjaa, niin runoutta kuin proosaa.

Ellinoora

ELLINOORA


Ellinoora on uuden sukupolven artisti, lauluntekijä ja väkevä-ääninen live-esiintyjä, jonka kappaleita on striimattu Spotifyssa yli 155 miljoonaa kertaa.

Visuaalinen tarinankertoja on voittanut muun muassa neljä Emma-palkintoa, duetoinut maailman suurimpiin poptähtiin lukeutuvan Ed Sheeranin kanssa ja valloittanut areenoita ympäri Suomea pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella.

Hätä-Miikka

HÄTÄ-MIIKKA


Hätä-Miikka on yksi vuonna 2008 perustetun rap-yhtye Gasellien jäsenistä. Seitsemän albumia julkaissut yhtye sekoittelee melodista ja modernia rytmimusiikkia sekä underground-räppiä. Vuoden yhtye- ja vuoden rap/R&B -Emmoilla palkitun kokoonpanon musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.

Virve Rosti

VIRVE ROSTI


Virve Rostin vertaansa vailla oleva, jo viisikymmentä vuotta kestänyt ura on pitänyt sisällään lukuisia tunnustuksia, muun muassa Iskelmä Finlandian ja Erikois-Emman. Myös Menneisyyden vangit -yhtyeen solistina tunnettu energinen taiteilija on tehnyt 5 000 keikkaa eri kokoonpanoilla ympäri Suomea.

Janna

JANNA


Lahjakas laulaja-lauluntekijä Janna teki läpimurtonsa vuonna 2014 ensimmäisellä suomenkielisellä singlellään Sä et ole hullu. Kappale pysyi radiolistalla huikeat 200 viikkoa nostaen Jannan Suomen suosituimpien artistien joukkoon. Kultaa ja platinaa lukuisilla singleillään myynyt ja Vuoden tulokkaana Iskelmä Gaalassa ja Basso Awardsissa palkittu monilahjakkuus on vieraillut myös monien muiden artistien albumeilla.

Jouni Hynynen

JOUNI HYNYNEN


Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rockin arvostetuimmista yhtyeistä. Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana, myös säveltäjänä ja sovittajana. Suorapuheisesta ja rehellisestä ilmaisustaan tunnettu rokkari on julkaissut myös useita kirjallisia teoksia.

Robin Packalen

ROBIN PACKALEN


Kun Robin vuonna 2017, vain 19-vuotiaana, jäi tauolle esiinnyttyään loppuunmyydyssä Hartwall-areenassa, oli hän jo saavuttanut uskomattoman uran: levytyssopimus 12-vuotiaana, päivässä triplaplatinaa myynyt esikoisalbumi, stadionkeikka, MTV Europe Music Awards -palkinto, lukuisia Emma-pystejä ja uskollisten fanien vankkumaton suosio.

Tauon jälkeen Robin starttasi kansainvälisen uransa Robin Packalenina, ja hän on julkaissut tähän mennessä jo 17 kappaletta englannin kielellä sekä tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten tähtien kanssa.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. syyskuuta.

(Kuvat © Nelonen Media)

Viisi vakiovierasta kauden päivittäislähetyksissä - Perjantaisin erityinen  nimeämislähetys - Big Brother Suomi Fanisivut

28.09.2023Viimeinen vuoro - ELOKUVA-ARVOSTELU
28.09.2023La Strada - TEATTERI-ARVOSTELU
28.09.2023Rakkaani Merikapteeni -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa
28.09.2023Kirjailijoiden tulot jyrkässä laskussa
28.09.2023Suvi Teräsniska julkaisee uuden singlen ja lähtee konserttisalikiertueelle
27.09.2023Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta - nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle
27.09.2023Toimittaja Sean Ricksille Miina Sillanpää -tunnustus
27.09.2023Silvia Hosseinin mehukas tietokirja vie eroottiselle aikamatkalle länsimaisen kirjallisuuden riettaimpiin kolkkiin
27.09.2023Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle joulukonserttikiertueelle
27.09.2023Kuolleet lehdet oli viime viikonlopun katsotuin elokuva

Siirry arkistoon »