Megasuosittu DJ-tuottaja Armin van Buuren esiintyjäksi Radio Nova Festivaalin päälavalle

16.06.2023

Armin Van Buuren

Maailman suosituimpiin elektronisen tanssimusiikin DJ-tuottajiin lukeutuva Armin van Buuren saapuu tähdittämään Radio Nova Festivaalia kesäkuussa.

Hollantilainen maailmantähti nousee Helsingin Suvilahden festivaalialueen päälavalle lauantaina 17. kesäkuuta. Tapahtumaan aiemmin kiinnitetty Black Eyed Peas on joutunut kiertueensa uudelleenjärjestelyjen vuoksi peruuttamaan saapumisensa Suomeen.

Kokoonpanon oli määrä esiintyä kesäkuussa Euroopassa myös toisella festivaalilla, mutta tämän esiintymisen kariutuminen johti siihen, että Black Eyed Peas ei saavu lainkaan Eurooppaan.

Kansainvälinen DJ Mag -julkaisu on palkinnut van Buurenin viisi kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi, ja lisäksi hän on saanut parhaan tanssimusiikin levytyksen Grammy-palkinnon. Hänellä on myös eniten (21 kappaletta) sijoituksia Billboardin tanssimusiikin listalla.

Radio Nova -festivaalin artistikattaus täydentyy - mukaan Anastacia ja  viisuvoittaja - Musiikki - Voice.fi

Radio Nova Festivaali on mittava kaksipäiväinen kansainvälinen tapahtuma, jossa kolmella erityylisellä lavalla esiintyy yhteensä yli 30 artistia. Tapahtuman isoimmilla lavoilla nähdään perjantaina 16. kesäkuuta Gasellit, Samu Haber, Apulanta, Kuumaa, Kelis, Rag’n’Bone Man ja Adam Lambert.

Lauantaina 17.6. niille nousevat puolestaan van Buurenin lisäksi The Rasmus, Anastacia, Elastinen, ABREU, Gettomasa, Juha Tapio ja Icona Pop.

Radio Nova Festivaali on paljon muutakin kuin pelkkää musiikkia. Luvassa on huippuesiintyjien lisäksi sellaista, mitä perinteiseltä musiikkifestivaalilta ei osaisi odottaa viinijoogasta karaokeen ja speed datingistä pussauskoppiin. Kaiken lisäksi taiturimaiset sirkustaiteilijat ja tulennielijät viihdyttävät festivaalivieraita koko viikonlopun ajan.

Festarin ulkolavojen lisäksi yleisö pääsee tutkailemaan myös sisätilojen erikoisohjelmaa. Tiivistämössä nähdään molempina tapahtumapäivinä muiden muassa Talent Suomesta tuttu viulutaituri ONEVIOLIN sekä kansainvälisesti palkittu dragtähti Marko Vainio.

Radio Nova – Wikipedia

28.09.2023Viimeinen vuoro - ELOKUVA-ARVOSTELU
28.09.2023La Strada - TEATTERI-ARVOSTELU
28.09.2023Rakkaani Merikapteeni -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa
28.09.2023Kirjailijoiden tulot jyrkässä laskussa
28.09.2023Suvi Teräsniska julkaisee uuden singlen ja lähtee konserttisalikiertueelle
27.09.2023Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta - nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle
27.09.2023Toimittaja Sean Ricksille Miina Sillanpää -tunnustus
27.09.2023Silvia Hosseinin mehukas tietokirja vie eroottiselle aikamatkalle länsimaisen kirjallisuuden riettaimpiin kolkkiin
27.09.2023Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle joulukonserttikiertueelle
27.09.2023Kuolleet lehdet oli viime viikonlopun katsotuin elokuva

Siirry arkistoon »