Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta - nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle

27.09.2023

Teatteriravintola Aulis aukeaa 4. lokakuuta – nimi on kunnianosoitus  rakastetulle näyttelijälle ja hyvälle palvelulle - ePressi

Oulun teatterin uusi teatteriravintola Aulis aukeaa keskiviikkona 4. lokakuuta. Ravintolan kattavat palvelut on suunniteltu erityisesti teatterin kävijöitä ajatellen ja toiminnan kehitystyö onkin perustunut laajalle asiakkaiden toiveiden kuulemiselle.

Aulis-fiilis välittyy ravintolan uudistetussa tuotevalikoimassa, asiakaspalvelussa ja teatterin ainutlaatuisessa miljöössä. 

- ”Haluamme olla teatteritalona elävä ja kiinnostava paikka asiakkaillemme. Teatteriin ei tarvitse tulla kiireellä ja poistua heti näytöksen jälkeen, sillä nyt tarjoamme viihtyisän ja mutkattoman paikan nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta teatterikäyntien yhteydessä”, Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen iloitsee. 

Teatteriravintola Auliksen ravintolapalvelut koostuvat näköalaravintolan buffet-lounaasta, esitysten yhteyteen tilattavista ruokailuista, monipuolisista väliaikatarjoilusta ja Pikisalin baarista sekä Fiini-Aition palveluista. Aulis palvelee tilauksesta myös yritysten ja ryhmien yksilöllisiä tarpeita. 

Uuden teatteriravintolan nimeksi valittiin Aulis Oulun teatterin pitkäaikaisen näyttelijän Aulis Rosendahlin (1937–2004) mukaan. Rakastettu näyttelijä työskenteli Oulun teatterissa vuosina 1967–1994.  Nimi on myös positiivinen lupaus ravintolan palvelukulttuurista. 

- ”Isähän olisi mielissään, ja pilvenreunalla hymyilee. Hän oli kunniaa kaipaava ja suureellinen, ja teki Oulussa paljon töitä. Arvostan tosi paljon tätä suurta kunnianosoitusta”, kertoo Auliksen tytär Heta Rosendahl.  

Aulis Rosendahl työskenteli Oulun teatterissa vuosina 1967–1994. Hän esiintyi teatterin lisäksi monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja hänet tunnettiin erityisesti komediallisista rooleistaan.

Sen jälkeen hän eli vanhassa kotikaupungissaan Tampereella. Hän menehtyi lomamatkallaan joulukuussa 2004 Thaimaan Phuketissa, kun jättimäinen tsunami iski rannikolle.

Teatteriravintola Aulis palvelee erilaisia teatterikävijöitä aina lounaasta tilavuokrauksiin saakka.  

- ”Teemme jatkossakin kehitystyötä tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi asiakkaita kuunnellen. Meillä on tulossa useita uusia kokeiluja kuten tapas-buffetit valittuina päivinä viikonloppuisin ja perjantaisin tarjoilemme lounaalla rennompaa ja viikonloppuun suuntaavaa ruokaa. Meiltä on myös pyydetty viikonloppubrunsseja, jotka voisivat sopia hyvin päiväesitysten kylkeen”, Oulun teatterin ravintolatoiminnan päällikkö Marjo Junnikkala kertoo.  

Aulis tarjoaa väliaikatarjoilut esitysten yhteydessä ja valikoima voi vaihdella näyttämöittäin esimerkiksi erilaisten drinkkien tai pikkusuolaisten osalta. Tuotteita räätälöidään myös näytelmäkohtaisesti. Tuotevalikoimassa on huomioitu yleisimmät ruokavaliot ja tuotteiden hintoja on tarkistettu siten, että kaikki asiakkaat löytävät valikoimasta itselleen sopivia vaihtoehtoja. 

Valikoiman lisäksi uutta on kaikkien väliaikatarjoilujen ennakkomyynti suoraan Oulun teatterin verkkokaupasta 4.10. alkaen. Suuren näyttämön esityksiin voi verkkokaupassa myös valita oman paikan väliaikatarjoiluja ostaessa. Tämä jouhevoittaa teatterikäyntiä, kun väliajan alkaessa ei tarvitse käyttää aikaa jonottamiseen.  

Näköalaravintolan lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14. Lisäksi näköalaravintolassa voi järjestää yritys- ja perhetilaisuuksia. 

Uudistettuun Pikisaliin pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa perjantaina 6. lokakuuta PikiTalkissa.  

- “Otamme jatkossakin mielellämme asiakastoiveita ja ideoita vastaan, jotta saisimme yhdessä kehitettyä asiakkaiden teatterikokemuksesta elämyksellisemmän”, Junnikkala painottaa.

Teatterin logot - Oulun teatteri

03.12.2023Koiramäen eläimet näyttelevät Ylen Joulukalenterissa
03.12.2023Radio Suomi uudistuu
02.12.2023Aarikka Oy täyttää 70 vuotta - juhlavuoden 2024 aloittaa upea muotinäytös
02.12.2023Yle Radio 1:n illat ja viikonloput uudistuvat - suosittu Muistojen bulevardi myös sunnuntaisin
01.12.2023Viisi vuotta täyttävä Oodi on kaupunkilaisten rakastama ja kansainvälisesti ihailtu tasa-arvon symboli - 10 miljoonaa kävijää tulee täyteen pian
01.12.2023Ville Hytönen jatkaa Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtajana
30.11.2023Kirjallisuuden Finlandia-palkinnot jaettiin tänä vuonna jo 40. kerran
29.11.2023Kuka tappoi bambin? - TEATTERIARVOSTELU
28.11.2023Jorma Tommila ja Karoliina Blackburn ovat vuoden näyttelijät
28.11.2023Marja-Leena Tiainen Kirjailijaliiton kunniajäseneksi

Siirry arkistoon »