Suomen suurin eurodance-festivaali on julkaissut koko ohjelmiston sekä päiväkohtaiset esiintyjät

09.02.2024

Jämsä - Biljetter till Konserter, Teater... | lippu.fi

Heinäkuun alussa Himos Parkin kenttä verhoutuu todelliseksi dance-musiikin mekaksi, kun tuhatpäinen Jysäri -festivaalin kansa valloittaa Himos Parkin tantereen 4.-6.7.2024.

Suomen suurin eurodance-festivaali on julkaissut heti vuoden alkuun koko ohjelmiston sekä päiväkohtaiset esiintyjät. Samalla kaikki liputyypit on vapautettu myyntiin. Festivaalin lipunmyynti on käynyt ennätyksellisen vilkkaasti ja koko kapasiteetista on myyty reilusti yli puolet.

Kuva ©  Camilla Hanhirova

Jo vuoden 2023 puolella julkaistiin iso lista nimiä tapahtuman lavoille Vengaboysin ja E-Typen johdolla. Näiden eurodancetähtien seuraan liittyvät nyt myös kotimainen eurodance-duo Caater, saksalainen muun muassa ”Max don’t have sex with your ex” -laulusta tunnettu E-Rotic, ysäribileiden sielu Partamatti Airaksinen, Jysärin odotettu vakioesiintyjä Waldo’s People, Romeon ja Julian Himokselle tuova Movetron, ruotsalainen vahvaääninen hittinikkari Pandora, ”Mirror mirror” -hitistä tunnettu Solid Base, kotimainen Chorale sekä Areenalla festarikansan viimeisetkin mehut tiristää tuttuun tapaan DJ Ice K:n Poppikone, jossa jokaisena iltana vierailee erikoisvieras: DJ Tony, Tuottaja Jääskeläinen sekä Aleksanteri K.

- ”Lippujen myynti on sujunut ennätysvauhtiin ja tässä vaiheessa koko kapasiteetista on myyty reilusti yli puolet. Emme voi taata, että lippuja jää portille myyntiin, joten ne kannattaa varmistaa jo ennakkomyynnistä hyvissä ajoin. Kysyntä on yllättänyt järjestäjän ja tuntuu, että Jysärin liput ostetaan yhä aiemmin ja aiemmin joka vuosi! ”, iloitsee Jysärin tuottaja Anu Korhonen ja jatkaa:

- ”Jysäri on aikuisten karnevaali, jossa voi tapahtua ihan mitä vain. Emme tänäkään vuonna paljasta kaikkea ennakkoon, tämä täytyy kokea jokaisen itse. Jysäri suositellaan nautittavan auringonpaisteessa, kuplivaa lasissa ja erityisen hyvässä seurassa,” vinkkaa Korhonen pilke silmäkulmassaan.

Tapahtuman kaikki lipputyypit päivälipuista karavaanipaikkoihin ovat nyt myynnissä Tiketissä. Tapahtuman festivaaliliput ja VIP-liput ovat myynnissä myös Lippu.fi:ssä.

Täysin uunituoreena uutuustuotteena myyntiin on avattu Jysärin yksäri VIP - loungepaketti oman festivaaliporukan käyttöön. Tämä paketti sisältää oman hostin, joka huolehtii juhlapäivän sujuvuudesta, taksikuljetuksen mökiltä tapahtuma-alueelle ja takaisin mökille, kuohuvan alkumaljan, herkullisen VIP-ruokailun buffet tyylillä tarjoiltuna sekä illan hämärtyessä loungeen toimitetun iltapalan.

Lisätietoa uudesta tuotteesta, kaikista lipputyypeistä sekä majoitusvaihtoehdoista löytyy tapahtuman nettisivuilta: www.jysari.fi

 

JYSÄRI 4.-6.7.2024  

www.jysari.fi  

www.facebook.com/jysari  

K-18  

   

Liput:  

Kevätliput myynnissä nyt Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

Majoitusliput myy Tiketti.

 

3 PV 165 eur

2 PV pe-la 139 eur

1 PV to, pe, la 94 eur

 

3 PV VIP 275 eur

1 PV VIP to, pe, la 139 eur

 

Päiväkohtaiset esiintyjät

TORSTAI

Vengaboys, Oku Luukkainen feat Hesaäijä ja Annika Eklund, Günther, E-Rotic, Caater, Partamatti Airaksinen. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat DJ Tony

PERJANTAI

E-Type, Cascada, Oku Luukkainen feat Pasi ja Anssi, Waldo’s People, Italobrothers, Movetron, Groove Goverage, Basic Element. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Tuottaja Jääskeläinen.

LAUANTAI

Masterboy & Beatrix Delgado, Pandora, Oku Luukkainen feat Bubu Man, Solid Base, Cappella, Reset, Ice MC. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Aleksanteri K.

Etusivu - Nelonen Media Live

02.03.2024Tampereen Nokia Arenalla järjestetään Suomen suurimmat Euroviisubileet 11. toukokuuta
02.03.2024Taidemaalariliitto ja Korutaideyhdistys tuovat teosmyyntitilaisuudet jälleen Kaapelitehtaalle
02.03.2024Myrskyluodon Maija Ruotsin ensi-iltaan huhtikuussa
01.03.2024Helsingin BioRex Lasipalatsi avautuu yleisölle Oscar-juhlanäytösten siivittämänä
01.03.2024Pirkko Mannola The 50's Summer Festivalin pääesiintyjäksi
01.03.2024Marita Taavitsaisen ja Kari Hirvosen tähdittämä Reijo Taipale -esitys viiden kaupungin kiertueelle huhtikuussa
01.03.2024Vahtera julkaisi uuden singlen ja kakkosalbumi tulossa keväällä
01.03.2024Turku Jazz Festival käynnistyy
01.03.2024Yleisö saa valita jälleen vuoden parhaan aikakauslehtikannen - tässä ovat finalistit
29.02.2024Lauri Siparin Hamlet-suomennoksesta uusi painos

Siirry arkistoon »