Suomen suurin eurodance-festivaali on julkaissut koko ohjelmiston sekä päiväkohtaiset esiintyjät

09.02.2024

Jämsä - Biljetter till Konserter, Teater... | lippu.fi

Heinäkuun alussa Himos Parkin kenttä verhoutuu todelliseksi dance-musiikin mekaksi, kun tuhatpäinen Jysäri -festivaalin kansa valloittaa Himos Parkin tantereen 4.-6.7.2024.

Suomen suurin eurodance-festivaali on julkaissut heti vuoden alkuun koko ohjelmiston sekä päiväkohtaiset esiintyjät. Samalla kaikki liputyypit on vapautettu myyntiin. Festivaalin lipunmyynti on käynyt ennätyksellisen vilkkaasti ja koko kapasiteetista on myyty reilusti yli puolet.

Kuva ©  Camilla Hanhirova

Jo vuoden 2023 puolella julkaistiin iso lista nimiä tapahtuman lavoille Vengaboysin ja E-Typen johdolla. Näiden eurodancetähtien seuraan liittyvät nyt myös kotimainen eurodance-duo Caater, saksalainen muun muassa ”Max don’t have sex with your ex” -laulusta tunnettu E-Rotic, ysäribileiden sielu Partamatti Airaksinen, Jysärin odotettu vakioesiintyjä Waldo’s People, Romeon ja Julian Himokselle tuova Movetron, ruotsalainen vahvaääninen hittinikkari Pandora, ”Mirror mirror” -hitistä tunnettu Solid Base, kotimainen Chorale sekä Areenalla festarikansan viimeisetkin mehut tiristää tuttuun tapaan DJ Ice K:n Poppikone, jossa jokaisena iltana vierailee erikoisvieras: DJ Tony, Tuottaja Jääskeläinen sekä Aleksanteri K.

- ”Lippujen myynti on sujunut ennätysvauhtiin ja tässä vaiheessa koko kapasiteetista on myyty reilusti yli puolet. Emme voi taata, että lippuja jää portille myyntiin, joten ne kannattaa varmistaa jo ennakkomyynnistä hyvissä ajoin. Kysyntä on yllättänyt järjestäjän ja tuntuu, että Jysärin liput ostetaan yhä aiemmin ja aiemmin joka vuosi! ”, iloitsee Jysärin tuottaja Anu Korhonen ja jatkaa:

- ”Jysäri on aikuisten karnevaali, jossa voi tapahtua ihan mitä vain. Emme tänäkään vuonna paljasta kaikkea ennakkoon, tämä täytyy kokea jokaisen itse. Jysäri suositellaan nautittavan auringonpaisteessa, kuplivaa lasissa ja erityisen hyvässä seurassa,” vinkkaa Korhonen pilke silmäkulmassaan.

Tapahtuman kaikki lipputyypit päivälipuista karavaanipaikkoihin ovat nyt myynnissä Tiketissä. Tapahtuman festivaaliliput ja VIP-liput ovat myynnissä myös Lippu.fi:ssä.

Täysin uunituoreena uutuustuotteena myyntiin on avattu Jysärin yksäri VIP - loungepaketti oman festivaaliporukan käyttöön. Tämä paketti sisältää oman hostin, joka huolehtii juhlapäivän sujuvuudesta, taksikuljetuksen mökiltä tapahtuma-alueelle ja takaisin mökille, kuohuvan alkumaljan, herkullisen VIP-ruokailun buffet tyylillä tarjoiltuna sekä illan hämärtyessä loungeen toimitetun iltapalan.

Lisätietoa uudesta tuotteesta, kaikista lipputyypeistä sekä majoitusvaihtoehdoista löytyy tapahtuman nettisivuilta: www.jysari.fi

 

JYSÄRI 4.-6.7.2024  

www.jysari.fi  

www.facebook.com/jysari  

K-18  

   

Liput:  

Kevätliput myynnissä nyt Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

Majoitusliput myy Tiketti.

 

3 PV 165 eur

2 PV pe-la 139 eur

1 PV to, pe, la 94 eur

 

3 PV VIP 275 eur

1 PV VIP to, pe, la 139 eur

 

Päiväkohtaiset esiintyjät

TORSTAI

Vengaboys, Oku Luukkainen feat Hesaäijä ja Annika Eklund, Günther, E-Rotic, Caater, Partamatti Airaksinen. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat DJ Tony

PERJANTAI

E-Type, Cascada, Oku Luukkainen feat Pasi ja Anssi, Waldo’s People, Italobrothers, Movetron, Groove Goverage, Basic Element. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Tuottaja Jääskeläinen.

LAUANTAI

Masterboy & Beatrix Delgado, Pandora, Oku Luukkainen feat Bubu Man, Solid Base, Cappella, Reset, Ice MC. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Aleksanteri K.

Etusivu - Nelonen Media Live

25.07.2024Jokainen perheestäni on tappanut jonkun on synkän humoristinen dekkariuutuus
25.07.2024Ravintola Kosmos täyttää 100 vuotta - historiateos kertoo kaupungin ja kulttuurin muutoksista
25.07.2024Inside Out - Mielen Sopukoissa 2 oli viime viikonlopun katsotuin elokuva
21.07.2024Pori Jazzeilla 127 000 kävijää
21.07.2024Tikkurila Festivaali juhli 10-vuotissynttäreitään lähes 30 000 osallistujan voimin
21.07.2024Korpo Sea Jazz tuo huippujazzin saaristoon meren äärelle
18.07.2024Chileläinen runoilija on romaani rakkaudesta, runoista ja perhesuhteista
18.07.2024Diandra ja kaupunginorkesteri valloittavat Vaasan kirkkopuiston perjantain ilmaiskonsertissa
17.07.2024Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi uuden singlen
17.07.2024Uutuusromaani rakkauden ja järjen ristiriidasta mafian jännitteissä

Siirry arkistoon »