YleXPop ja Radio Suomen kesäkonsertti järjestetään tänä vuonna Seinäjoella

26.03.2024

Toista kertaa järjestettävä Ylen kesätapahtuma kasvaa entistä suuremmaksi, kun YleXPop ja Radio Suomen kesäkonsertti saapuvat Seinäjoelle 31.5–1.6.2024. Mukana menossa ovat myös muun muassa Puoli seitsemän ja Yle Pohjanmaajoten luvassa on musiikkia ja muuta ohjelmaa kaikenikäisille.

- “Tänä vuonna Suomea kiertävä kesätapahtumamme saapuu Etelä-Pohjanmaalle ja luvassa on monipuolista tarjontaa niin paikan päällä kuin Ylen kanavillakin. Meille on tärkeää, että pääsemme tapaamaan ihmisiä ympäri maata ja voimme luoda suomalaisille kohtaamisia ja yhdistäviä elämyksiä musiikin ja muun kulttuurin parissa”, kertoo Ylen vastaava tuottaja Ville Mättö. 

Radio Suomen kesäkonsertti valtaa Lakeudenpuiston perjantaina 31. toukokuuta, kun lavalla nähdään Radio Suomen kuulijoille tuttuja huippuartisteja. Konsertin juontavat Radio Suomesta tutut Hanna Kataja-Rahko ja Matti Ylönen. 

Lauantaina 1. kesäkuuta YleXPop puolestaan tuo nuoremmalle yleisölle tämän hetken musiikin kovimmat nimet. Tapahtuman juontavat YleX Aamusta tuttu kolmikko PPP eli Jenni Poikelus, Jere Pehkonen ja Mika Parikka.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kanssa. Kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä odottaa innolla yhteistyötä ja tapahtuman saapumista kaupunkiin.

- “Tapahtumat ovat Seinäjoen kaupungin ja strategian ytimessä. Lakeudenpuisto on keskellä kaupunkia ja tapahtuma istuu loistavasti keskustan sykkeeseen. Pidän myös tärkeänä, että luvassa on kovatasoista ohjelmaa kaikenikäisille, ja että nuoret pääsevät juhlimaan koulujen päättäjäisviikonloppua fiksulla tavalla päihteettömään tapahtumaan”, kertoo Kiiskilä.

Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Lisää tietoa ohjelmistosta, aikatauluista sekä artistikattaus julkaistaan huhtikuussa viikolla 17. 

Viime vuonna Ylen kesätapahtuma järjestettiin Hämeenlinnan Linnanpuistossa.

Radio Suomi uudistuu – urheilu osaksi kanavan tarjontaa – Yle Radio Suomi –  yle.fi

19.04.2024Civil War - ELOKUVA-ARVOSTELU
19.04.2024Suomen katsotuin tv-kanava Yle TV1 uudistaa ilmeensä
19.04.2024Tove Jansson tunsi olevansa ennen kaikkea maalari - Janssonin elämästä kertova näyttely avautuu Muumimuseossa
19.04.2024Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron suositulle Yhdessä-konserttikiertueelle jatkoa uusitulla ohjelmistolla
19.04.2024Ressu Redfordilta uutta musiikkia
19.04.2024DJ-duo DOG HUSTLERS julkaisi uuden singlen, joka on bile-versio Kaija Koon legendaarisesta hitistä
19.04.2024VIIVI julkaisi odotettua uutta musiikkia
17.04.2024Wilma Schlizewski paljastaa kaiken uutuuskirjassa
17.04.2024Britannian albumilistan kärkinimi The Libertines Turkuun
17.04.2024Lauri Tähkä lopettaa uransa

Siirry arkistoon »