Saatanasta seuraava -kirja käännetään ruotsiksi, tanskaksi ja islanniksi

11.06.2024

Ruotsalainen Lind & Co -kustantamo on ostanut Tom-Kristian Heinäahon uutuuskirjan, Saatanasta seuraava – Kaksoiselämäni Jehovan todistajana, käännösoikeudet kolmelle pohjoismaiselle kielelle. 

Kustantamon toukokuussa julkaisema muistelmateos käännetään ruotsiksi, tanskaksi ja islanniksi ja julkaistaan ääni- ja e-kirjoina.

Saatanasta seuraava on tositarina Suomen Jehovan todistajien sisältä homomiehen kertomana ja se kuvaa elämää uskonnollisessa yhteisössä, jossa homoseksuaalisuus on synti ja yhteisöstä ulossulkemisen peruste. 

- ”Uskonnolliseen väkivaltaan liittyvät kysymykset ovat universaaleja ja uskomme kirjan kiinnostavan ihmisiä myös Suomen ulkopuolella. Äänikirjapalveluiden kautta tavoitamme lukijat ja äänikirjojen kuuntelijat tehokkaasti, mikä mahdollistaa teoksen julkaisemisen vierailla kielillä”, kertoo Lind & Co:n suomenkielisten äänikirjojen kustantaja Tiina Kristoffersson.  

Tom-Kristian Heinäaho on kertonut kirjoittaneensa kirjan uskontojen uhreille. Hän vetää Uskontojen uhrien tuki UUT ry:ssä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajille suunnattua suosittua vertaistukiryhmää. 

- ”Haluan tarinani herättävän keskustelua ja tarjoavan vertaistukea etenkin niille, jotka ovat kokeneet alistamista erilaisten uskonnollisten yhteisöjen tahoilta. Vertaisryhmiä ohjatessani olen huomannut, miten voimaannuttavia elämäntarinat voivat olla. Uskon, että myös oma tarinani voimaannuttaa. Toivon, että jonakin päivänä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset kautta maailman voisivat elää vapaina ja pelotta”, sanoo Tom-Kristian Heinäaho. 

Lind & Co on vuonna 1999 Tukholmassa perustettu yleiskustantamo, joka julkaisee kirjoja kymmenellä kielellä. Lind & Co on osa Storytel Books -kustantamoiden ryhmää. Kustantamon suomalaisten kirjojen kustantajana toimii Tiina Kristoffersson. 

Our Publishers – Storytel Books

22.06.2024Yle tekee odotetun paluun kesän tanssilavoille juhannuksena
21.06.2024Risto Räppääjä ja kaksoisolento -elokuvan ohjaa menestysmusikaaleista tuttu Samuel Harjanne
20.06.2024Suurmusikaali JUICE Valkeakoskella Suomen Kesäteatterissa
20.06.2024Olavinlinna täyttää pian 550 vuotta
19.06.2024Helsingin kulttuuripalkinto Mikki Kuntulle
18.06.2024Samppalinnan Kesäteatterissa rikollisen röyhkeä menestysmusikaali
18.06.2024Rakastettu Havis Amanda palaa Kauppatorille 26. kesäkuuta
17.06.2024Kesä alkaa kirjakaupasta - kesän 2024 kuumimmat kirjavinkit
17.06.2024Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta jakoi kolme taiteilijapalkintoa
17.06.2024Animaatioelokuva Inside Out - mielen sopukoissa 2 oli viime viikonlopun katsotuin elokuva

Siirry arkistoon »